Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Raitis autoilija saa poliisilta suklaamunan

Poliisit-sarjan pääsiäisspecialia isännöivät turkulaiskonstaapelit Eero Tuominen ja Tomas Jalonen.

Radio ja TV
 
Satu Jaatinen
Petri Aho / Nelonen
Tuominen ja Jalonen ovat hyvä työpari.
Tuominen ja Jalonen ovat hyvä työpari. Kuva: Petri Aho / Nelonen

Poliisit-sarja on vuosien ajan ollut loistavaa imagonnostatusta poliiseille. Sarja antaisi hyvät mahdollisuudet isottelulle ja uhoamiselle, mutta sellaista ei ole näkynyt. Sen sijaan katsojat ovat seuranneet, miten konstaapelit ympäri Suomen siivoavat lakonisesti viikonlopun ihmisiin ja ympäristöön jättämiä jälkiä.

Sarja on esitellyt myös hienoja ystävyyssuhteita, joita vuosien mittaiset istumiset maijan ratin takana ovat muodostaneet.

Tänään saavat Turun poliisit kunnian isännöidä Poliisien pääsiäisspecialia. Parivaljakko on osuva valinta, sillä aikaisemmin tällä kaudella konstaapelit Eero Tuominen ja Tomas Jalonen aloittivat äitienpäivää edeltävän lauantaivuoronsa ajamalla kukkaostoksille. Nyt Tuominen on kätkenyt Jaloselle poliisiautoon yllätyslahjan.

Eikä lahjojen jakaminen siihen jää, vaan loppuillasta jokainen ratsiassa nollan puhaltanut kuljettaja saa pienen suklaamunan lahjaksi poliiseilta.

Autojen kyydissä oleville humalaisille munia ei pyynnöistä huolimatta anneta.

Luulisi, että ihmisestä tulee melko kyyninen, kun yöstä toiseen paimentaa toisiaan humalapäissään mäiskiviä suomalaisia. Siksi onkin mukavaa katsoa, kun aurinkoläpän alta konstaapelin syliin tipahtaa työkaverin piilottama suklaamuna.

Suomalaisen poliisin pääsiäinen on yhtä aikaa niin karu ja niin herkkä.

Poliisien pääsiäisspecial Jimillä klo 22.00.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat