Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Superlatiivit eivät lopu kesken

Mikä on ”ennennäkemätön, koskettava, uskomaton”? Kuulemma uusi Supertähdet-ohjelma.

Radio ja TV
 

Ennennäkemätön, koskettava, uskomaton! Adjektiivit eivät lopu kesken, kun yksi tv-kevään suursatsauksista, Supertähdet, starttaa ensi viikon sunnuntaina.

Ylisanoja kompataan avaussekunnista saakka komeilla kuvilla Kalifornian kimalluksesta. On autoja, on uima-altaita, on Parkanon kunnan kokoisia parisänkyjä, on kullattuja hanoja. Nyt ei kuulkaas olla Vierumäellä, ihmiset!

Ja sitten on tietysti itse Teemu Selänne: Teemu Selänteen upeasti päivettyneet ja charmantisti uurteiset kasvot, Teemu Selänteen huikean rypytön pikeepaita. Teemu Selänteen uskomaton lippalakki, mieletön aamukahvimuki ja tyrmäävä vaimo.

Vau, this is amazing!

Sitten saapuvat Supertähdet – lukuun ottamatta Mika Häkkistä, jota odotellaan paikalle koko avausjakson ensimmäinen puolikas. Tällä alleviivataan hienovaraisesti sitä, että Häkkinen on vielä vähän enemmän supertähti – eli vielä vähän rikkaampi – kuin muut sarjan osallistujista.

Mutta ensin pöytään istutaan siis muun viisikon voimin. Kuten missä tahansa ryhmätilanteessa, osallistujat omaksuvat roolinsa nopeasti. Kaikki arkkityypit ovat edustettuina.

Ketään ei varsinaisesti yllätä, että Kalle Palander on joukon häpeilemätön hössöttäjä, joka lipsauttelee suustaan aika lailla mitä tahansa. Sietämättömyydestään huolimatta hän ansaitsee kiitoksen siitä, että pelastaa tilanteen aina, kun keskusteluhetki on käymässä liian tönköksi.

Kun Kiira Korpi alkaa puhua, hempeät syntetisaattorijouset alkavat soida taustalla, koska hän on nainen ja sanoo varmaankin jotakin liikuttavaa.

Avausjaksossa ei vielä päästä vieraiden tarinoihin, vaan kerrataan illan isännän uraa. Analyysi käy kiinnostavaksi vasta, kun ensimmäiset viinipullot on tyhjennetty.

Kaikki tunnelätinä saa Mika Häkkisen näyttämään siltä, että hän tahtoisi kuolla pois välittömästi, mutta katsoja on helpompi nakki.

Viimeistään, kun Selänteen läheiset pääsevät videotallenteella ääneen, katsojakin joutuu myöntämään, että homma on hetkellisesti vähän great ja beautiful.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat