Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Maanantain tv-elokuvia

Julianne Moore vakuuttaa Sarah Palinina Pelin henki -elokuvassa.

Radio ja TV
 
Arviot ja tähdet Martta Kaukonen

Hormoonit valloillaan ★★

(Suomi 1948) Nahjus (Joel Rinne) ja hänen ystävänsä kokeilevat nuorentavaa hormonia. Kuulostaako Orvo Saarikiven viimeiseksi ohjaukseksi jääneen komedian idea tutulta? Ei ihme, sillä Howard Hawks ohjasi aiheesta neljä vuotta myöhemmin paljon paremman elokuvan Rakas, minä nuorrun, jonka pääosaa esitti Cary Grant.

TV1 klo 13.35

Mean Girls – Tylyt tytöt ★★★

(USA 2004) Nörtti (Lindsay Lohan itseironisessa roolissa) soluttautuu tylyjen tyttöjen (yhtenä heistä debytoiva Amanda Seyfried) porukkaan koulussa. Mark Watersin ohjaama ja Tina Feyn käsikirjoittama high school -komedia opettaa teineille moraalia, perustuuhan se vanhemmille tarkoitettuun elämäntaito-oppaaseen.

Hero klo 21.00

Promised Land ★★★

(USA 2012) Maakaasuyhtiön konsultit (Matt Damon ja Frances McDormand) yrittävät ostaa pikkukaupungin maat, mutta saavat vastaansa ympäristöaktivistin (John Krasinski). Damonin ja Krasinkin kirjailija Dave Eggersin tarinan pohjalta käsikirjoittama ja Gus Van Santin ohjaama draama on yllätyksiä täynnä.

Sub klo 21.15

Arvoisa herra ★★

(USA 1992) Huijari (Eddie Murphy) pääsee kongressiin. Poliittisen komedian huumori on jo ehtinyt kulua puhki.

Nelonen klo 22.00

Kunnian miehiä ★★★

(USA 1992) Asianajajat (Tom Cruise ja Demi Moore) saavat puolustettavakseen kaksi merisotilasta, joita syytetään simputuksesta ja murhasta. Rob Reinerin ohjaama oikeussalidraama on kritisoivinaan Yhdysvaltojen armeijaa, mutta onnistuu vain pöyhkeilemään sen ansioilla.

TV5 klo 22.00

Pelin henki ★★★

(USA 2012) Jay Roachin ohjaama draama kuvaa John McCainin (Ed Harris) vuonna 2008 mönkään mennyttä presidentinvaalikampanjaa. Julianne Moore vakuuttaa Sarah Palinina.

TV1 klo 22.55

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat