Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tubettajat pelaavat tv:ssä

Radio ja TV
 

Niin absurdilta kuin se teini-iän ja tubettamisen (eli Youtubeen videoiden tekemisen) ohittaneelle kuulostaakin, voi myös omaa pelaamistaan videoimalla saada laajan fanijoukon, kuten itsensä miljonääriksi pelannut ruotsalaistubettaja PewDiePie. Miehen salaisuus on huumori.

Samalla konseptilla ovat itsensä Youtubessa lyöneet läpi Lakko ja Herba. Lakon, eli Eric Savolaisen, 22, Youtube-kanavalla on 300 000 seuraajaa ja hänet palkittiin Tubecon15-tapahtumassa sekä vuoden parhaana pelikanavana että parhaana miestubettajana.

Niin ikään peleistä tubettavalla datanomi Herballa, eli Juuso Karikuusella, 22, on 150 000 seuraajaa.

Nyt alkava Lakon ja Herban boksi on yhdistelmä peliohjelmaa ja talk-show’ta. Julkkisvieraat, kuten Kasmir ja Jari Litmanen, pelaavat Lakon ja Herban kanssa erilaisia video- ja konsolipelejä. Peliosuudet on kuvattu etukäteen, live-osuudessa vieraat kommentoivat omaa pelisuoritustaan.

Kuulostaa ihan hauskalta idealta, ei peliohjelmia Tiltiä lukuun ottamatta tv:ssä nykyään juuri olekaan. Mutta kun tubettajat siirtyvät omalta peliareenaltaan Youtubesta televisioon, eikö homma mene vähän väärin päin?

Vahvin fanikunta tuskin siirtyy netistä vanhanmallisen tv-ruudun ääreen.

Lakon ja Herban boksi Subilla klo 21.00.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat