Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sairaan saaren vankina

Radio ja TV
 

Lisähappea, kiitos! Ei paljon Panaman paperit kiinnosta, kun tässä on ihmisellä oikeitakin murheita. En pysty ajattelemaan mitään muuta, ennen kuin viikon tv-mysteeri ratkeaa: kuka Temptation Island Suomen pareista lähetetään kotiin – ja miksi?

Toisin sanoen Temptation Island Suomi teki sen taas. Koukussa ollaan. Tokkopa maailmassa on koskaan tehtailtu tätä formaattia täydellisempää realitya. Kaikki on viimeistä pilkkua myöten kohdallaan.

Jos nyt vaikka lähdetään siitä, että ohjelman lyhenne on TIS. Kyllä, TIS! BB-etuliite ei tämän verrokin rinnalla enää paljoa paina. Kuka ei haluaisi olla TIS-ihminen?

Sitten tärkeimpään: Temptation Islandilla ei olla lässyttämässä Bachelor-sarjan tyyliin ”rakkauden” tai ”sitoutumisen” kaltaisesta humpuukista. Rakkaus on tällä saarella tyystin tuntematon termi, sitoutuminenkin korkeintaan jonkinlainen kaksimielinen, S&M -henkinen seuraleikki.

Sen sijaan Temptation Islandille kokoonnutaan ihan rehdisti pettämään omaa kumppania, vokottelemaan vokottelemisen vuoksi ja vetämään myrkytystilaa lähentelevä määrä neonvärisiä juomasekoituksia – eli vähän niin kuin viettämään muutaman viikon mittaisia firman pikkujouluja, mutta paremmilla keleillä.

Ohjelmaan ei hae mukaan sympaattisia ihmisiä, vaan systemaattisen halpamaisia ketkuja, jotka pyyhkivät Geneven ihmisoikeussopimuksella itseruskettavien töhnien ylijäämät iholtaan.

Tämän ansiosta katsojan ei tarvitse haaskata omaa aikaansakaan vaivalloisiin tunneprosesseihin kuten sääliin tai myötätuntoon. Vapauttavaa!

Kokemus on siinä määrin addiktoiva, että kahden jakson viikkotahdista huolimatta TIS-pitoisuus veressä ehtii jaksojen välillä laskea ihan liikaa. Olen kokeillut suunnilleen kaikkea.

Välillä levitän kotona teatraalisesti käteni ja huudan ”Tämä on Temptation Island Suomi!” pyörien samalla ympäri kuin väkkärä. Välillä taltioin luonnottomat flirttailuyritykseni lounasravintolassa ja esitän kännykkävideon illalla provokatiivisesti aviopuolisolleni.

Mikään ei auta. Seuraavaan jaksoon on vielä ties kuinka monta yötä. Voimat meinaavat loppua. Toimivat korvaushoitoreseptit inboxiin, kiitos.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat