Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Perjantain tv-elokuvia

Ihmissuhdedraama Another Happy Day on taitavien näyttelijöiden juhlaa.

Radio ja TV
 
Arviot ja tähdet Martta Kaukonen

Kipparikvartetti ★★

(Suomi 1952) Ville Salmisen ohjaaman ja Reino Helismaan käsikirjoittaman tylsän musiikkielokuvan pääosassa seikkailee Olavi Virta Kipparikvartetteineen.

TV1 klo 13.35

Smurffit 2 ★★

(USA 2013) Smurffit ovat kauhuissaan, kun Smurffina (äänenä Katy Perry) siepataan. Belgialaisen sarjakuvapiirtäjä Peyon 1950-luvulla luomat siniset otukset olisi saanut jättää rauhaan ja jo ensimmäinen animaatiota ja oikeita näyttelijöitä hyödyntävä elokuva jättää tekemättä.

TV5 klo 19.00

Medusan isku ★★★

(USA/Saksa 2004) Muistinsa menettänyt CIA:n palkkamurhaaja Jason Bourne (Matt Damon) lavastetaan syylliseksi murhaan. Paul Greengrass ohjasi Robert Ludlumin vakoojaromaaneihin perustuvaan leffasarjaan toisen osan, jossa riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

TV5 klo 21.00

Another Happy Day ★★★

(USA 2011) Erilaisista ongelmista kärsivä suku kokoontuu juhlimaan häitä. Ihmissuhdedraama on taitavien näyttelijöiden (Ellen Barkin ja Ellen Burstyn äitinä ja tyttärenä) juhlaa.

Ava klo 21.00

Kaameat pomot

(USA 2011) Alaiset kärsivät kaameiden pomojen (Jennifer Aniston, Kevin Spacey ja Colin Farrell) kynsissä. Kyyninen ja ilkeä komedia luottaa siihen, että seksuaalinen häirintä on hauskaa, jos tekijä onkin nainen ja uhri mies.

Sub klo 21.30

Vaarallinen tehtävä ★★★

(USA 1996) Vakoojaa (Tom Cruise) syytetään myyräksi. Brian De Palman ohjaus käynnistää samannimiseen 1960-luvun tv-sarjaan perustuvan toimintaelokuvasarjan ryminällä.

Nelonen klo 22.00

Ghost Writer

– Haamukirjailija ★★★

(Saksa/Ranska/Britannia 2010) Haamukirjailija (Ewan McGregor) tarttuu Britannian ex-pääministerin (Pierce Brosnan) muistelmiin. Roman Polanski ohjasi Robert Harrisin romaanista poliittisen jännärin, jonka loppuratkaisu yllättää takuuvarmasti.

Fox klo 22.00

Onnen potkuja ★★★

(USA 2006) Yksinhuoltajaisä (Will Smith) ja pieni poika (Smithin lapsi Jaden debyyttiroolissaan) elävät köyhyydessä. Koskettava draama perustuu ökyrikkaan Chris Gardnerin omaelämäkertaan.

Frii klo 22.30

Moulin Rouge! ★★★

(USA 2001) Kurtisaani (Nicole Kidman) ja kynäniekka (Ewan McGregor) löytävät toisensa 1800-luvun Pariisin tunnetuimmassa kabareeravintolassa Punaisessa myllyssä. Baz Luhrmanin ohjaama pophittimusikaali on yhtä visuaalista ilotulitusta, mutta täysin vailla sisältöä ja sielua.

MTV3 klo 22.35

Liian varattu ★★

(USA 2000) Lomalainen (Jamie Foxx) jää panttivangiksi Arizonan autiomaassa. Laimea komedia nauraa jenkkijunttien asenteille afroamerikkalaisia kohtaan.

TV5 klo 23.15

Solitary Man – Pelimies ★★

(USA 2009) Pelimies (luonteva Michael Douglas) tuhoaa ihmissuhteen toisensa jälkeen. Draaman tarina on kerrottu turhan monta kertaa aiemmin.

Nelonen klo 0.20

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat