Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sunnuntain tv-elokuvia

Komediaklassikko Chaplinin poika itkettää ja naurattaa yhtä aikaa.

Radio ja TV
 
Martta Kaukonen
Yle
Kulkuri (Charles Chaplin) ja poika (Jackie Coogan) löytävät toisensa Chaplinin poika -elokuvassa.
Kulkuri (Charles Chaplin) ja poika (Jackie Coogan) löytävät toisensa Chaplinin poika -elokuvassa. Kuva: Yle

La Bamba ★★

(USA 1987) Muusikko Ritchie Valens kuoli vain 17-vuotiaana lentokoneonnettomuudessa vuonna 1959. Rockpioneeri ansaitsi paremman elämäkertaelokuvan kuin tämän hänen tunnetuimman hittinsä mukaan nimetyn draaman, jonka parasta antia on Carlos Santanan musiikki.

Frii klo 12.50

Chaplinin poika ★★★★

(USA 1921) Kulkuri (Charlie Chaplin) pelastaa kadulle hylätyn lapsen (Jackie Coogan, yksi elokuvahistorian ensimmäisistä lapsitähdistä). Maestron ensimmäisenä kokopitkänä elokuvanaan ohjaama mykkä komediaklassikko itkettää ja naurattaa yhtä aikaa.

Teema klo 18.00

Polly tuli kuvioihin ★★

(USA 2004) Naimisissa oleva mies (Ben Stiller) rakastuu vanhaan luokkakaveriinsa (Jennifer Aniston). Romanttinen komedia ei ota tuulta siipiensä alle. Mukana ovat myös Philip Seymour Hoffman ja Alec Baldwin.

TV5 klo 21.00

Gossip ★★★

(Ruotsi 2000) Kymmenen näyttelijää (yhtenä heistä Pernilla August) kisaa nimiroolista Kuningatar Kristiina -elokuvan uusintafilmatisoinnissa. Colin Nutleyn ohjaama ihmissuhdekomedia kuvaa hyvin teatteri- ja elokuvakulissien takaisia valtapelejä.

Fem klo 21.00

Skavabölen pojat ★★★★

(Suomi 2009) Hyrylässä 1970-luvulla asuvien veljesten (Onni Tommila ja Ilmari Järvenpää) lapsuus on traaginen. Zaida Bergroth ohjasi esikoisenaan koskettavan draaman, joka perustuu Antti Raivion vuonna 1991 ensi-iltansa saaneeseen samannimiseen näytelmään.

TV1 klo 21.05

Sisko tahtoisin jäädä ★★★★

(Suomi 2010) Teinitytöt (Sara Melleri ja Ada Kukkonen) kapinoivat. Marja Pyykön esikoisenaan ohjaamassa draamassa on voimaannuttavaa tyttöenergiaa.

Nelonen klo 21.30

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat