Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kevään kovin dieettiniksi

Kuvittelen koko Fitnesspäiväkirjat-jakson ajan, että menen salille heti huomenna.

Radio ja TV
 
Laura Friman

Tikissä lomille! Pian bikinikuntoon! Ei tämä mennyt taaskaan ihan putkeen. Kesä on kulman takana, ja näytän taas siltä, kuin inspiraatiokuvani jääkaapin ovessa olisi ollut Homer Simpson.

Onneksi apu on lähellä niin minulle kuin muillekin heti tänä torstaina: todistetusti tehokkain ja ennen kaikkea nopein dieettiniksi on katsoa Fitnesspäiväkirjoja.

Tunnen itseni aina ohjelmaa katsoessa huomattavasti laihemmaksi. Kuvittelen nimittäin koko jakson ajan, että menen salille heti huomenna. Ne saavat sen näyttämään niin helpolta ja kivalta!

Retkotan siis sohvalla ja kanavoin urakalla sisäistä jerekaralahteani: ehkä joskus en enää juo yhtäkään kaljaa vaan punnerran hulluna neitseellisen valkea pipo päässäni ja teippaan henkeviä mietelauseita sisustustarroin seiniini.

Mutta tosissaan: Fitnesspäiväkirjojen uuden kauden kokoonpano on kuin onkin ihan herkullinen. Mukaan on tällä kertaa kutsuttu nimittäin muun kaartin systemaattisesta tekoripsilinjasta raikkaasti poikkeava tankotanssimestari Oona Kivelä sekä fitness-kulttuuria ja ennen kaikkea lajissa kisaamista terävästi kritisoinut Janni Hussi.

He tuovat palettiin kipeästi kaivattua särmää, vaikka Hussin manifesti rennon ja tavoitteettoman kuntoilun puolesta onkin jo pilottijaksossa melkoisessa ristiriidassa hänen toimintansa kanssa.

Koko Fitnesspäiväkirjojen katseleminen on yhtä ristiriitainen kokemus. Välillä sarja inspiroi, välillä kuristaa. Kun Eevi Teittinen maalaa itsensä täysin luonnottoman ja tunnistamattoman näköiseksi ja luettelee pokerinaamalla aamiaisensa sisältöä, on vaikea määritellä omaa määrittelevää tunnettaan: ”Mä fiilistelen mun kokonaista munaa. Kolmekyt grammaa – eiku jes, tänään on nelkyt grammaa puuroa.”

Onko tämä huvittavaa? Vai onko tämä ainoastaan hirvittävää ja pelottavaa?

Ainakin se on ajankuvaa. Fitnesspäiväkirjojen koko kausi tulisikin sulloa jonkinlaiseen traagiseen aikakapseliin proteiinirahkan, Bull Mentulan valokuvan ja ihmeitä tekevän kookosöljypurkin kanssa.

Jo vuosisadan kuluttua sen löytäneet ihmiset kysyisivät, että mitä helvettiä te oikein ajattelitte.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat