Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miljonäärivisan tilalle polkaistiin Hyvät kaupat

Putouksen kehitelleen Tuomas Summasen luomassa ohjelmassa tavalliset ihmiset myyvät tavaroitaan tv:n kuuluille kauppamiehille.

Radio ja TV
 
Nelonen
Jouni Tammelin myy kolmikolle taistelulaivaa.
Jouni Tammelin myy kolmikolle taistelulaivaa. Kuva: Nelonen

Tavaroita haalivat kauppamiehet kiinnostavat. Tv:ssä on Huutokaupan metsästäjiä ja Varastojen metsästäjiä. Kotimaisista kauppiaista kansansuosioon ovat nousseet parhaan tv-esiintyjän Venlan voittanut Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ja Turun huumoritykki, kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt.

Hyvät kaupat -ohjelmassa Palsanmäen ja Rostedtin seuraan liittyy myös kiinteistöbisneksiä tekevä Janne Kataja. Tämä on porukka, jonka tavaramerkkinä on suomalaisia puhutteleva kansanhyve, ”lupsakkuus”.

Haluatko miljonääriksi -visan miljoonan taalan ohjelmapaikalla aloittava Hyvät kaupat tavoittelee sohvalle koko perhettä. Studioon saapuu tavallisia suomalaisia myymään esineitä tauluista cembaloon ja taistelulaivaan. Kaupat tehdään paikan päällä, kuulemma ihan kolmikon omilla rahoilla.

Ohjelman on luonut myös Putouksen formaatin kehitellyt Tuomas Summanen. Se on jonkinlainen sekoitus Leijonan luolaa (sijoittaako joku tarjottuun tavaraan?) ja Suomen huutokauppakeisaria (mukavaa jutustelua kaupanteon lomassa) ja Antiikkia, antiikkia -ohjelmaa (tavaroiden kaupustelijat kertovat esineidensä tarinan).

Useimmiten katsojaa jää kuitenkin vaivaamaan kysymys, jonka Janne Kataja esittää ostettuaan kokoontaitettavan pyörän peräkärryineen: ”Mitähän mä tolla teen?”

Hyvät kaupat Nelosella klo 20.00.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat