Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pettymysten poikamies

Tällaista ei koskaan voisi tapahtua Suomessa. Ei koskaan.

Radio ja TV
 

Viisitoista vuotta sitten retkotin atlantalaisella sohvalla jäätelöpönikkä sylissäni ja luotin täysillä kykyihini ennustajana. Julistin kokonaiselle huoneelle ihmisiä, että minun kotimaassani tv-sarjoja ei koskaan muussattaisi pirstaleiksi vilkuttamalla ruudun alakulmassa seuraavaksi esitettävän ohjelman logoa. Moista hötkyilyä.

Suomessa ei tällainen pellejäätelökään muuten koskaan menisi läpi: sotkea nyt sekaan sitkeitä taikinanpalasia ja keksinmuruja.

Mutta kaikkein varmin olin tästä: ruudussa pyörineen Bachelorin kaltaista ohjelmaa ei minun synnyinmaillani tuotettaisi koskaan. Ajatuskin oli absurdi!

Myönnetään: ei se miltään osin ihan nappiin mennyt. Ei Suomessa kontattukaan katkeraan loppuun saakka pelkän rommirusinan ja Uutisvuodon voimin.

Ensin tuli Miljonääri-Jussi, eräänlainen feikki-Bachelor, mutta sitten vielä se ihan oikeakin versio. Pientä yritystä nyt pyörivässä Bachelor Suomessa kieltämättä on: leidien ojentajiin on tatuoitu Nickelbackin lyriikoita ja huulia turvotettu täyteaineilla. Muutama näkyy olleen hereillä kissatappelun johdantokurssillakin. Tästä se lähtee!

Tai siis voisi lähteä, mutta ei lähde, vaikka seikkailu on jo puolivälissä. Alkuperäisen version satumainen romantiikka on tipotiessään. Keskustelu on vaivaantunutta.

Herra Bachelor on kärähtänyt Etelä-Afrikan auringossa ketsupin väriseksi. Hänen deittinsä, ”hotellialan asiantuntija” Turusta ei ole tarpeeksi innoissaan nähdessään kirahvin safarilla. Katsojaa harmittaa.

En usko, että meno tästä paranee. Sillä tiedättehän sen klassisen, joka kaudella koittavan jenkki-Bachelorin käänteen, jossa joku jo kotiin käännytetty, kreisi osallistuja palaa yhteen ruususeremonioista, kurkistaa psykoottinen tuijotus naamallaan kulman takaa ja kutsuu poikamiehen pihalle juttelemaan ”vielä kerran”?

Valitettavasti maastamme ei yksinkertaisesti löydy tarpeeksi pimahtanutta naista tähänkään tehtävään.

Niin se sittenkin on: tällaista ei tosiaan voisi tapahtua Suomessa. Se oli liian hyvää ollakseen totta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat