Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Huumoria, rakkautta ja musikaalisävelmiä

Crazy Ex-Girlfriendillä on kaikki mahdollisuudet nousta yhdeksi vuoden tärkeimmistä uutuussarjoista.

Radio ja TV
 
Eddy Chen / Sub
Päähenkilö Rebecca (Rachel Bloom) lurauttaa laulun jos toisenkin Crazy Ex-Girlfriend -sarjassa.
Päähenkilö Rebecca (Rachel Bloom) lurauttaa laulun jos toisenkin Crazy Ex-Girlfriend -sarjassa. Kuva: Eddy Chen / Sub

Hieno uusi amerikkalaissarja Crazy Ex-Girlfiend (2015–) ei tarjoa vain romanttista komediaa vaan romanttista musikaalikomediaa. Jokaisessa sarjan jaksossa on vähintään kaksi uutta laulu- ja tanssinumeroa. Niinhän elämässäkin kuuluisi olla.

Sarjan alussa Rebecca Bunch (sarjaa käsikirjoittava Rachel Bloom ) törmä New Yorkin kadulla entiseen poikaystäväänsä Joshiin ( Vincent Rodriguez III ). Vanhat tunteet heräävät, ja Rebecca, menestyvä nuori juristi, muuttaa Joshin perässä kalifornialaiseen pikkukaupunkiin. Syntyy tietysti hauskoja sosiaalisia yhteentörmäyksiä.

Crazy Ex-Girlfriend saa niin komedian, romantiikan kuin musikaalinkin rullaamaan letkeästi. Se suhtautuu lämmöllä päähenkilönsä sekoiluihin eikä tyydy kliseisiin juonenkäänteisiin.

Tällä hetkellä monet kiinnostavimmista ja kivoimmista romanttisista komedioista näyttäisivät tulevan televisiosta, kuten rento Master of None (2015–) tai hulvaton Jane the Virgin (2014–). Niissä on enemmän raikkautta kuin aika monessa romkom-elokuvassa.

Usein käy niin, ettei hassujen ja romanttisen juttujen uudenlaisuutta ja rohkeutta huomata. Rohkeus- ja uutuuspisteitä saa helpommin, jos teoksessa ammutaan ihmisiä, ivaillaan poliittista johtoa tai kerrotaan elämän kurjuudesta.

Crazy Ex-Girlfriendin on helppo ennustaa nousevan yhdeksi vuoden tärkeimmistä uusista sarjoista.

Crazy Ex-Girlfriend alkaa Subilla klo 19.00.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat