Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lauantain tv-elokuvia

Luvassa on viiden huippuleffan ilta. Mitkä neljän tähden elokuvista valitset?

Radio ja TV
 
Martta Kaukonen

Antz – Muurahaiset ★★★

(USA 1998) Symppiksessä animaatiossa neuroottinen työläismuurahainen (äänenä mainio Woody Allen) kapinoi keon sääntöjä vastaan. (K7)

Fox klo 11.20

Anna Karenina ★★★★

(Britannia 2012) Rouva Anna Karenina (Keira Knightley) ihastuu kreivi Aleksei Vronskiin (Aaron Taylor-Johnson). Joe Wright ohjasi ja Tom Stoppard käsikirjoitti radikaalin tulkinnan Leo Tolstoin klassikkoromaanista. Henkilöt liikkuvat kuin teatterin kulisseissa, mikä muistuttaa katsojaraukkaa jatkuvasti siitä, että hän katsoo elokuvaa. (K12)

TV5 klo 21.00

Pirates Of The Caribbean: Mustan helmen kirous ★★★★

(USA 2003) Merirosvo Jack Sparrow (Johnny Depp) ottaa yhteen rosvokapteeni Barbossan (Geoffrey Rush) kanssa. Gore Verbinskin seikkailuelokuvasarjan avaus nojaa Deppin näyttelijäntyöhön, joka onkin aivan vertaansa vailla. Disneyn teemapuiston laitteesta inspiraationsa saaneen sarjan viides osa ilmestyy ensi vuonna. (K12)

Nelonen klo 21.00

Tartunta ★★★

(USA 2011) Nainen (Gwyneth Paltrow) erehtyy työmatkallaan Aasiassa vieraaseen sänkyyn. Mitäs muuta siitä voisikaan seurata kuin maailmanlaajuinen epidemia. Steven Soderberghin katastrofielokuva vetoaa katsojien luulosairauteen. (K12)

Sub klo 21.00

Saksikäsi Edward ★★★★

(USA 1990) Höyrähtäneen keksijän luomalla kummajais-Edwardilla (Johnny Depp) on käsien tilalla sakset. Tim Burtonin valloittavan fantasiaelokuvan goottiestetiikkaa ja pastellivärejä yhdistelevä maailma hurmaa. Soundtrack on yksi Danny Elfmanin parhaista töistä. (K12)

Fox klo 23.00

Delicatessen – Herkuttelijoiden yö ★★★★

(Ranska 1991) Lihaa ei ole tarjolla, joten teurastaja myy asiakkailleen kannibalistisia nautintoja. Marc Caron ja Jean-Pierre Jeunetin esikoisohjaus on postapokalyptinen musta komedia. Tarjolla on hykerryttäviä yksityiskohtia, tärähtäneitä henkilöhahmo ja vinksahtanutta huumoria. (K16)

Kutonen klo 23.00

Suuri gangsterisota ★★★★

(USA 1984) Gangsteri (Robert De Niro) palaa vuosikymmenien poissaolon jälkeen kotikaupunkiinsa – ja muistoihinsa. Sergio Leonen hallittu suurtyö on yksi lajityypin kulmakivistä. Elokuvaa ei voisi kuvitellakaan ilman Ennio Morriconen säveltämää soundtrackia. (K16)

Nelonen klo 23.55

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat