Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Frankenstein heräsi henkiin – kankeasti

Epäonnistuneen amerikkalaissarjan pääosassa on kuolleista nousseen ex-poliisin äijäily.

Radio ja TV
 
Tuomo Yrttiaho
Fox
Nerosisarukset (Dilshad Vadsaria ja Adhir Kaylan) herättivät henkiin kovis-seriffin (Robert Kazinsky).
Nerosisarukset (Dilshad Vadsaria ja Adhir Kaylan) herättivät henkiin kovis-seriffin (Robert Kazinsky). Kuva: Fox

Foxin Second Chance -sarjassa on jotain tuttua. Tieteistrillerin alussa viskiä ja CCR:ää diggaileva entinen seriffi Jimmy Pritchard murhataan, mutta hänpä palaakin pian elävien kirjoihin entistä ehompana – laboratorion kautta. Mieleen tulee Mary Shelleyn Frankenstein, eikä syyttä. Jenkkisarjan työnimi oli The Frankenstein Code.

Avausjaksossa katsojalle vihjaistaan Pritchardin ryvettyneen korruptioskandaaleissa ennen vetäytymistään eläkkeelle juurirokin ja viinaksien pariin. Kuolleista palannut ex-poliisi saa siis mahdollisuuden korjata vanhat virheensä.

Rinnakkaisjuonena seurataan Pritchardin henkiin herättäneitä nerokaksosia Mary ja Otto Goodwinia ( Dilshad Vadsaria ja Adhir Kaylan ). Sisaruksilla on elvytysprojektissa oma lehmä ojassa: he etsivät parannuskeinoa Maryn sairauteen.

Sarjan luoneen Rand Ravichin huomattavimpia aikaisempia töitä on Suomessakin esitetty tusinatrilleri Uhka. Niinpä Fox on nostanut sarjan ennakkomainonnassa esiin Second Chancen vastaaviin tuottajiin kuuluvan Howard Gordonin aiemman työskentelyn 24:n ja Salaisten kansioiden parissa.

Juuri muuta yhteistä menestyssarjoilla ja Second Chancella ei sitten olekaan. Yhdysvalloissa viime joulukuussa alkanut sarja jää kauas 24:n veitsenterällä etenevästä sykkeestä, eikä siinä ole hajuakaan Salaisten kansioiden tavasta yhdistää mysteeriä ja mustaa huumoria.

Edes syvällisempi ajatus toisesta mahdollisuudesta ei juuri kiinnosta Second Chancen tekijöitä: pääosassa on Pritchardia esittävän Robert Kazinskyn kankea äijäily.

Second Chance alkaa Foxilla klo 22.00.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat