Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vuoden synkin viikko on meneillään

Kuusi vuotta vanhat Salkkaritkin tuntuvat pian luksukselta.

Radio ja TV
 
Laura Friman

Tervetuloa tv-tuonelaan: tämä on suomalaisen ruutukulttuurin virallinen musta viikko. Telkkarimaailman vuodenkierrossa on nimittäin alkamaisillaan se traaginen noin seitsemän päivän jakso, jolloin vakkarisarjat ovat häippäisseet lomille, mutta kesän harvojen tulokkaiden starttia vielä pihtaillaan.

Urheilukaan ei pelasta. Jääkiekon MM-kisat ovat loppuneet, mutta jalkapallon EM-kisat eivät ole vielä alkaneet. Euroviisut menivät, mutta Tangomarkkinoihin on vielä matkaa. Toisin sanoen: televisiosta ei tule mitään.

Tai siis – tuleehan sieltä, vähän liikaakin, sillä ohjelmakartta näyttää kaoottisemmalta kuin koskaan.

Tämä on se viikko, kun kukin kanava viskoo ruutuun hätäpäissään sikin sokin sen kaiken jämälaarin silpun, joka ei sovellu mihinkään muuhun rakoon. Tämän linjattoman tilkkutäkin muodostavat sulassa sovussa obskyyreimmat dokumentit ja kaikista joutavimmat uusinnat. Koossa on koko paletti eittämättä koukuttavasta hanhiaura-perehdytyksestä Uuno Turhapuroon.

Lauantai-iltansa voi kruunata kroatialaisen selloduon konsertilla tai huippuviihdyttävällä Hormonien maailma -dokumentilla, jonka pelkkä nimi koettelee elämänhalua pahemman kerran.

Enkä usko, että Suomessa on yhtäkään ihmistä, joka on oikeasti koskaan katsonut kokonaista jaksoa Num3roita, Miehen puolikkaita tai Neljän tähden illallista, mutta niitäkin olisi nyt yllin kyllin tarjolla. Onnea meille katsojille siis!

Onneksi koettelemuksen voi ottaa karaisevana kokeena, joka kalibroi tv-aistit kohdilleen. Juuri tämän viikon ansiosta kulman takaa kurkkivan ruutukesän kestää jotenkuten.

Kuusi vuotta vanhat Salkkarit tuntuvat ihan pian luksukselta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat