Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yrittäjä kierrättää irtokarkkeja

Tanskalaissarja esittelee verohuijareita.

Radio ja TV
 
Yle
Tarkastaja Søren Larsen löysi likaisesta kellarivarastosta tonneittain vanhentuneita irtokarkkeja, jotka pakataan uudestaan ja myydään.
Tarkastaja Søren Larsen löysi likaisesta kellarivarastosta tonneittain vanhentuneita irtokarkkeja, jotka pakataan uudestaan ja myydään. Kuva: Yle

Tuulivoimalla huijaavasta energiayhtiöstä kertova tanskalainen Petos-draama lähenee loppua: kymmenestä jaksosta on jäljellä tämän illan jälkeen Femillä enää kaksi. Samaa teemaa sivuaa Femillä alkava tanskalainen reportaasisarja Todellisuuden petokset (2016), vaikka vasta viimeisessä kolmannessa jaksossa.

Avauksessa toimittaja Thomas Buch-Andersen nostaa esiin paljon arkipäiväisemmän petoksen välineen: makeiset ja varsinkin irtokarkit. Hänen hampaissaan on erityisesti yrittäjä, joka määrätietoisesti kierrättää vanhentuneita irtokarkkeja ja kiertää arvonlisäveroja.

Eikä kyse ole vain toimittajan syytöksistä. Ohjelman jälkeen mies tuomittiin maksamaan romanialaisille työntekijöille palkkasaatavia 100 000 euroa. Ehkä yksi heistä on ohjelmassa haastateltu luku- ja kirjoitustaidoton, jonka mies houkutteli yhtiönsä kulissijohtajaksi.

Todellisuuden petokset alkaa Femillä klo 20.00.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat