Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lauantain tv-elokuvia

Luvassa on melkoinen leffailta: kolme viiden tähden elokuvaa!

Radio ja TV
 
Martta Kaukonen
Teema
Terry Jones ja Eric Idle pilailevat Monty Pythonin paremmat pilat -sketsikimarassa.
Terry Jones ja Eric Idle pilailevat Monty Pythonin paremmat pilat -sketsikimarassa. Kuva: Teema

Titan A.E. ★★

(USA 2000) Avaruusoliot tuhoavat Maan, ja professorin pojan (äänenä Paavo Kerosuo) on keksittävä ihmisille uusi asuinpaikka. Kömpelöt suomenkieliset äänet pilaavat scifianimaation. (K7)

Fox klo 11.15

Legenda suojelijoista ★★★

(USA/Australia 2010) Pöllöpoika (äänenä Jim Sturgess) turvautuu legendaarisiin suojelijoihin, kun se ja veli siepataan. Zack Snyderin ohjaus on animoitu kauniisti. (K12)

MTV3 klo 13.00

Amerikan presidentti ★★★

(USA 1995) Presidentti joutuu ympäristölobbarin pauloihin. Annette Beningin ja Michael Douglasin välillä kipinöi Rob Reinerin romanttisessa komediassa.

TV2 klo 21.00

Sherlock Holmes: A Game Of Shadows ★★★

(USA 2011) Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) ja hänen apulaisensa tohtori Watson (Jude Law) kohtaavat vihollisensa professori Moriartyn (Jared Harris). Ohjaaja Guy Ritchie pyyhkii jo toista kertaa pölyt Arthur Conan Doylen luoman salapoliisihahmon viitasta. (K12)

Sub klo 21.00

Puhdistuksen yö ★★★

(USA 2013) Tulevaisuudessa rikokset ovat laillisia 12 tunnin ajan kerran vuodessa. Onko väkivalta katarttista vai lietsooko se vain lisää julmuuksia? Kauhuelokuva ei tällä kysymyksellä päätään vaivaa. Tärkeämpää on raakuuksilla mässäily. (K16)

TV5 klo 21.00

Albert Nobbs ★★★★★

(Britannia 2011) Rodrigo Garcían laatudraamassa nainen esiintyy miehenä 1800-luvun Irlannissa saadakseen paikan hotellin tarjoilijana. Elokuvan käsikirjoittanutkin Glenn Close tekee elämänsä roolin. (K12)

Ava klo 21.00

Monty Pythonin paremmat pilat ★★★★

(Britannia 1971) Koomikkoryhmä kuvasi Monty Pythonin lentävä sirkus -tv-sarjansa kahden ensimmäisen kauden parhaat sketsit uudelleen. Versiot eivät ole aivan niin hauskoja kuin alkuperäiset, hekotuttavat toki kuitenkin.

Teema klo 21.00

Monty Python – Elämän tarkoitus ★★★★★

(Britannia 1983) Brittikoomikkoryhmä Monty Pythonin hillittömän tärähtäneiden sketsien kokoelman ovat ohjanneet Terryt Jones ja Gilliam. (K16)

Teema klo 22.25

The Tree Of Life – Elämän puu ★★★★★

(USA 2011) Terrence Malickin mestariteos on vastaansanomattoman lumoava draama elämästä, maailmankaikkeudesta – ja kaikesta. Juonen sijaan tarina etenee tajunnanvirtana. Brad Pitt ja Sean Penn antavat kaikkensa ankarana isänä ja herkkänä poikana. (K12)

Fox klo 23.05

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat