Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi tekee aikamatkan Neuvostoliittoon

Venäläisversio Life on Mars -sarjasta on ajatuksena hykerryttävä.

Radio ja TV
 
Mihail (Pavel Derevjanko) herää koomasta vuodessa 1979.
Mihail (Pavel Derevjanko) herää koomasta vuodessa 1979.

Taannoisessa Life on Mars -brittisarjassa John Simmin esittämä poliisi päätyi auto-onnettomuuden seurauksena aikamatkalle 1970-luvulle.

Sarjan idea kopioitiin sittemmin Yhdysvaltoihin ja Espanjaan sekä viimeksi Venäjälle, jossa se sai nimen Dark Side of the Moon, Pink Floydin albumin mukaan. Teema esittää sen nimellä Kuun pimeä puoli.

Venäläisversio on ajatuksena hykerryttävä, sillä aikamatka Neuvostoliittoon on aivan toista kuin Manchesteriin. Sarjan päähenkilö Mihail ( Pavel Derevjanko ) työskentelee Moskovassa, ja aivan kuten alkuperäissarjassakin hän jää auton alle ja herää menneisyydessä, tosin vuodessa 1979, kun brittisarjassa siirryttiin vuoteen 1973.

Sarja alkaa puolentoista tunnin mittaisella pilottijaksolla, jossa pohjustetaan Mihailin kohtaloa. Alkajaisiksi hän kaipaa tietenkin kännykkäänsä, ja sekös 70-lukulaisia ihmetyttää.

Moskovan näkymät ovat muuttuneet, Leninin kuvat ovat ilmestyneet takaisin seinille, ja kaduilla vilistää iloisen värisiä Ladoja ja Mosseja.

Pian Mihail tajuaa, että häntä pidetään omana isänään, ja tässä roolissa hän tapaa myös oman itsensä pienenä poikana sekä äitinsä. Samoin kävi brittisarjassa. Ja samalla tavalla Mihail kuulee ääniä 2010-luvulta tv-ruutujen ja radion kautta. Hänen uransa lähtee kuitenkin mukavasti käyntiin myös 1970-luvulla.

Vauhti ja toiminta ovat hakusessa, mutta venäläistä näyttelemistä on mukava katsoa ihan vain siksi, että se on – erilaista.

Kuun pimeä puoli Teemalla ma–to klo 20.00.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat