Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lauantain tv-elokuvia

Aleksandr Sokurovin loistelias taidedraama Venäjän arkki on kuvattu yhdellä otolla.

Radio ja TV
 
Martta Kaukonen

Venäjän arkki ★★★★

(Venäjä 2002) Aleksandr Sokurovin taide-elokuva kertaa Venäjän historiaa ja marssittaa näyttämölle suurnaisia ja -miehiä Katariina Suuresta Nikolai II:seen. Draama sijoittuu Eremitaašiin, jonne on koottu taideaarteita kuin eläimiä Nooan arkkiin. Sergey Dreyden näyttelee pääosaa visuaalisesti loisteliaassa draamassa, joka on kuvattu – uskomatonta kyllä – yhdellä otolla.

Teema klo 12.25

The Rite ★★

(USA 2010) Pappi opiskelee manaajaksi. Anthony Hopkins on hassahtanut mukaan Mikael Håfströmin yritteliääseen, mutta epäonnistuvaan kauhuelokuvaan, joka on perustuvinaan tositapahtumiin. (K16)

Sub klo 21.00

Kummeli kultakuume ★

(Suomi 1997) Koomikkopoppoon toisessa elokuvassa jahdataan kulta-aarretta Lapissa. Homofobinen komediankyhäelmä rumentaa porukan lisäksi Jukka Puotilan, Aake Kallialan ja Vesa-Matti Loirin ansioluetteloja. (K12)

Nelonen klo 21.00

Ted

(USA 2012) Tympeässä komediassa miehen (Mark Wahlberg) paras kaveri on elävä pehmolelunalle (äänenä ohjaaja Seth MacFarlane). Sekös vasta onkin hassua, kun suloinen nallukka sikailee poliittisesti epäkorrektisti. (K16)

TV5 klo 21.00

Cheerleader helvetistä ★★

(USA 2009) Demonicheerleader (itseironinen Megan Fox) teurastaa poikia. Käsikirjoittajaguru Diablo Codyn teinikauhuelokuva on pettymys. (K16)

Fox klo 21.05

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat