Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Salkkareiden kauden huipennukset ovat täysin älyttömiä, paitsi tällä kertaa

Kesäkuun ja koko saippuakevään jännittävin tv-päivä on enää tuntien päässä: Salattujen elämien kauden päätösjakso esitetään keskiviikkoiltana.

Radio ja TV
 
Aku Isotalo / HS
Kuva: Aku Isotalo / HS

Miten päin tässä pitäisi olla?

Kesäkuun ja koko saippuakevään jännittävin tv-päivä on enää tuntien päässä: Salattujen elämien kauden päätösjakso esitetään keskiviikkoiltana.

Siltä on lupa odottaa mitä tahansa – siis ihan mitä tahansa.

Olet nimittäin varmaan joskus leveillyt työyhteisösi kekseliäisyydellä ja rennoilla palavereilla, joissa ei ”siis todellakaan” piinata ihmisiä Powerpointeilla tai kysytä nololla muotifraasilla, ottaako joku tästä ja tästä jutusta kopin.

Saat anteeksi – niin minäkin.

Jokainen suomalainen neukkari häviää kuitenkin hulvattomuusvertailussa reippaasti sille Salkkarien käsikirjoittajien tapaamiselle, jossa lyödään lukkoon kauden päätösjakson juonikäänteet.

Näissä pähkähulluissa miitingeissä voidaan kerrankin oikeasti puhua innovoinnista.

Mitä, jos vangittaisiin joku häkkiin ja iskettäisiin puukko yhden selkään? Tai pudotettaisiin lentokone Siperiaan? Laitettaisko sulhanen vetämään häissään epäpuhdasta amfetamiinia? Ammutaan joku, räjäytetään kantabaari, ja bonukseksi laitetaan aina Seppo Taalasmaalle sydänkohtaus!

Joo, hyvä idea, jatkoon!

Entä tämän kauden huipennus?

Salkkari-spektaakkelien helminauhassa poikkeuksellisen laimea tapaus.

Ensimmäinen vartti sisältää ainoastaan yllätyksetöntä peruskauraa, eli dramaattisen huonoa näyttelemistä. Vauhtiin päästään vasta aivan viime minuuteilla.

Silloinkin kierrätetään vain saippuakatalogin käytetyimmät kikat: kovaääninen möläytys täysin väärässä paikassa sekä salaperäinen, kasvoton henkilö, jonka salaperäisyyttä korostetaan sillä, että hahmo käyttää mustaa trenssiä sisätiloissakin.

Kohulööppien määrä: ehdoton nolla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat