Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tv-kesä näyttää heti paremmalta kun kurkkaa syksyn ohjelmistoon

Telkkarista tulee lähes yksinomaan suonsilmäkkeeltä tuoksahtavia puutarhasarjoja, kirjoittaa Laura Friman tv-kolumnissaan.

Radio ja TV
 
Laura Friman

Ei epäilystäkään: nämä ovat kinkkisiä aikoja. Telkkarista tulee lähes yksinomaan suonsilmäkkeeltä tuoksahtavia puutarhasarjoja, Myyntimies Jethroa, Kauppaneuvos Jethroa, ja ohjelma nimeltä Näin Norjassa.

Revi siitä sitten huumoria. Mutta koska myönteinen ajattelu on muotia, yritetään nyt kuitenkin.

Ensinnäkin tv-kesä sisältää ainakin kolmetoista huippuhetkeä: Netflixin Orange Is The New Blackin uuden kauden ensimmäisen jakson, toisen jakson, kolmannen jakson, neljännen jakson – ja niin edelleen.

Tätä lukuun ottamatta on sovellettava puolityhjän tai puolitäyden lasin tekniikkaa: sen sijaan, että teutaroisimme tuskissamme siinä, mitä joudumme kestämään (olen melko varma, että Jutan ja Vertin supersinkkudieetti ei sisältänyt lukuisia tasoja, jotka aukeavat vasta toisella katselulla), keskittykäämme siihen, miltä parhaillaan vältymme.

Subilta alkaa syksyllä uutuus nimeltä Exiä rannalla. Konsepti ei vaadi avaamista – nimi kertoo kaiken. Tämä on väistämättä painajainen.

Posseen on kiinnitetty uusi kiintiönainen, Viivi Pumpanen. Ei hyvää päivää.

Ja kun kaikkien muiden lajien niin parhaat kuin huonoimmatkin on jo kartoitettu, Maikkarilla haetaan syksyn ajan Suomen surkeinta nikkaria.

Tämä oli vasta alkua. Juuri kun pääsit yli Jaajo Linnonmaan syvästä traumatisoivasta miljonääritukasta, se palaa ruutuun.

TV5:kin filmaa taas täyttä häkää Tuurissa, jossa Vesa Keskinen on innovoinut ”Miljoona Polttarit”. Sami Hedberg aloittaa Talent Suomen tuomarina ja Maaret Kallio talk show –juontajana!

Jep. Tähän kaikkeen on vielä kaksi ihanaa, pitkää kuukautta.

Saisiko sittenkin olla kahdeksas kierros Jethroa?

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat