Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nyt tulee harvinaisuus: oikeistolainen kreisikomedia

Hyperalleviivaavuus tekee elokuvasta kömpelön ja aggressiivisen.

Radio ja TV
 
Fox
Michael Moorea muistuttava ohjaaja Michael Malone (Kevin Farley) tapaa muun muassa toisen maailmansodan sankarin, kenraali George S. Pattonin (Kelsey Grammer).
Michael Moorea muistuttava ohjaaja Michael Malone (Kevin Farley) tapaa muun muassa toisen maailmansodan sankarin, kenraali George S. Pattonin (Kelsey Grammer). Kuva: Fox

Amerikkalaisessa elokuvamaailmassa ei juuri ole isoja nimiä, jotka olisivat avoimesti oikeistolaisia. Kolme heistä on yhdistänyt voimansa nyt nähtävässä kreisikomediassa Big Fat Important Movie (2008).

He ovat ohjaaja ja käsikirjoittaja David Zucker, joka muistetaan Mies ja alaston ase -komedioista, näyttelijä Kelsey Grammer, joka muistetaan Frasierin nimiosan esittäjänä, sekä näyttelijä Jon Voight, josta tuli vanhoilla päivillään republikaani.

Big Fat Important Movie, jota Yhdysvalloissa esitettiin nimellä An American Carol, pilkkaa erityisesti vasemmistolaista dokumentaristia Michael Moorea. Ohjaaja on ollut republikaanien parissa inhotumpi kuin demokraattipoliitikot.

Elokuva on siis harvinaisuus: oikeistokonservatiivinen kreisikomedia.

Big Fat Important Moviessa Mooren näköinen ohjaaja Michael Malone ( Kevin Farley ) vaatii loppua Yhdysvaltain itsenäisyyspäivän juhlistamiselle. Pian Malonen luona vierailee henkilöitä, jotka esittelevät hänelle historiaa ja vaihtoehtoisia todellisuuksia. Malone kohtaa muun muassa toisen maailmansodan sankarin, kenraali George S. Pattonin (Kelsey Grammer) ja Yhdysvaltain ensimmäisen presidentin George Washingtonin (Jon Voight).

Kreisikomedia on parhaimmillaan rento ja rullaava, ja sellaisesta jäädään nyt kauas. Big Fat Important Movie tuo sanomaansa esiin kiihkeämmin kuin mikään vasemmistolainen Hollywood-elokuva, tai edes Michael Mooren dokumentti. Elokuvan hyperalleviivaavuus tekee siitä varsin kömpelön ja aggressiivisen.

Toisaalta elokuvan suorasukaisuus tuottaa mainioita camp-hetkiä, kuten loppupuolen jakso ruumishuoneella.

Big Fat Important Movie Foxilla klo 1.35.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat