Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yhteiselomme on ohi, Britannia!

Haluan välittömästi erota yksiselitteisesti kaikesta brittiläisestä tv-sisällöstä.

Radio ja TV
 

Oli lehden osasto mikä tahansa, tällä viikolla on luvallista ja sopivaa puhua vain yhdestä aiheesta: Brexitistä.

Vaikea tässä on muuta ajatellakaan, sillä paatoksellisena anglofiilina otin äänestystuloksen henkilökohtaisena loukkauksena. Tämän siitä saa, kun päästää vanhat ihmiset äänestämään ja kanavoimaan vihaansa uutta vuosituhatta ja lapsenlapsiaan kohtaan.

Boriksen sopii väittää puhujapöntöstään, että Iso-Britannia on euroeron jälkeenkin yhdenvertainen osa Eurooppaa. Höpö höpö. En minäkään kuvittele, että minulle on enää tilaa eksäni joulupöydässä.

Niin että hyvä on vaan, britit! Laitetaan sitten välit poikki ihan kunnolla. Uusi parisuhdestatuksemme saattaa heijastua punnan kurssin kaltaisiin epäolennaisuuksiin, mutta ennen kaikkea se näkyy tv-ruudussa.

Haluan nimittäin välittömästi erota yksiselitteisesti kaikesta brittiläisestä tv-sisällöstä.

Ei tule ikävä! Olen nähnyt olohuoneessani viime viikkoina ihan liikaa Wayne Rooneya, ja olen jo pitkään arvioinut, että Suomi saadaan nousuun vasta, kun Ylen kello viiden ohjelmapaikka lammaslaumojen täplittämine maalaiskylineen, lankapuhelimineen ja huopahattuineen eliminoidaan.

Idyllinen soopa passivoi huolestuttavan laajaa kansanosaamme ja syö tuottavuuttamme.

Ja jos olisin kirurgi, käyttäisin Ryhmä Pullmania ja Nuorta Morsea eräänlaisena luomupuudutteena rankoissakin toimenpiteissä.

Yhdistynyt Kuningaskunta, olen aina salaa pitänyt sinua aika puisevana rakastajana. Pidä Downton Abbeysi ja Emmerdalesi.

Mutta kuten valtaosa erokirjeistä, tämäkin on kirjoitettu epätoivon ja katkeruuden ohjaamalla kädellä. Todellisuudessa vapisen hillittömästi itkusta ja olen tukehtua omaan räkääni.

Kiitän sinua siitä, mitä olet antanut tv-kulttuurille – eli suunnilleen kaikesta.

Tämä on fiasko. Sir David Attenborough, älä jätä!

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat