Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Näyttelijä Will Ferrell on ehdottomasti laulumiehiä

Saturday Night Liven lehmänkellosketsi on vain jäävuoren huippu.

Radio ja TV
 
Tuomo Yrttiaho
Nelonen
Myös Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda -elokuvassa lauletaan.
Myös Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda -elokuvassa lauletaan. Kuva: Nelonen

Amerikkalaisnäyttelijä Will Ferrell tunnetaan sovinnaisen hölmöilyn ja anarkistisen kreisihuumorin välillä tanssivasta komiikastaan. Varsinaisen tavaramerkkinsä Ferrell on tehnyt musiikin hyödyntämisestä huumorissaan.

Tunnetuin esimerkki lienee Saturday Night Liven lehmänkellosketsi, mutta se on vain jäävuoren huippu. Ferrellin soitosta ja laulusta on saatu vuosien varrella näytteitä sarjoissa, leffoissa, nettisketseissä, talkshow’issa ja palkintogaaloissa.

Tähtikoomikon filmit sisältävät lähes aina jonkinlaisen laulukohtauksen. Hän on esittänyt valkokankaalla kaikkea Kansasin Dust In The Windin (Old School, 2003) ja sankaritenori Andrea Bocellin tutuksi tekemän Por Ti Volarén (Stepbrothers, 2008) väliltä.

Musiikki ei kuitenkaan ole Ferrellille vain puhtaan pelleilyn väline. Draamaelokuva Stranger Than Fiction (2006) taltioi yleisölle Ferrellin herkän tulkinnan brittirokkari Wreckless Ericin Whole Wide Worldista.

Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda -elokuvassa (2004) törppöä uutistenlukijaa esittävä Ferrell laulaa taas. Tällä kertaa yllättävä laulunumero kuullaan kesken pikapalaverin, ja mukaan yhtyvät myös Paul Rudd, Steve Carrell ja David Koechner.

Koomikkokvartetti tempaisee moniäänisesti pätkän Starland Vocal Bandin vuoden 1976 Afternoon Delight -kantripophittiä – ja palaa sitten muina miehinä takaisin töidensä pariin.

Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda (K12) Nelosella klo 21.00.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat