Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Iskeekö revolverihaastattelija Tangomarkkinoilla?

Nyt jännittää: hiillostaako juontaja Susanne Päivärinta tangokilpailijoita?

Radio ja TV
 
Laura Friman

Aavan meren tuolla puolen / jossakin on maa / jossa Susanne Päivärinta Tangomarkkinat juontaa.

Tämä ei ole vitsi – Susanne Päivärinta juontaa tänä vuonna Mikko Peltsi Peltolan rinnalla Tangomarkkinoita, jotka huipentuvat tällä viikolla kahteen finaaliin.

Ei sovi käsittää väärin. Päivärintahan on erinomaisen lahjakas siinä hommassa, josta hänet tunnemme: topakkana tutkivana journalistina ja hemmetinmoisena hiillostajana, jolla ei normipestisään ole tarvetta peitellä kireyttään vaan ottaa siitä kaikki irti.

Mutta nyt jännittää. Ikään kuin Tangomarkkinoiden katseleminen ei olisi tarpeeksi tuskallista ihan vakioasetuksilla, täytyy pelätä pahinta: sitä, että turenkilainen karaokeaatelinen toisensa jälkeen ryntää kyynelissä lavalta, kun Päivärinta tiukkaa tuikeasti, onko kandidaatti itse asiassa edes koskaan käynyt Latinalaisessa Amerikassa. Ja millä meriitein hän oikeastaan kutsuu itseään tunteiden tulkiksi: onko hänellä tosiaan tulkin koulutus vai onko tämä silkkaa valetta?

Apua!

Mutta hyvä on – jos mikään ei ole enää pyhää, laitetaan sitten juontajaruletti pyörimään kunnolla.

Asetetaan Jaajo ja Martina Aitolehti vetämään ensi vuoden Kultaranta-keskustelut ja Tuomas Kyrö Miss Suomi -mittelö.

Ja hyvä UMK-väki siellä: te somesormet verillä hakkaatte tapahtumastanne modernia ja trendikästä popkisaa, mutta siinäpähän yritätte: Kari Salmelainen juontamaan, niin kirkastuu, mistä tapahtumassa todella on kyse – euroviisuedustajan valinnasta. Se siitä seksikkyydestä.

Entä loput juontokeikat Kuninkuusraveista Maj Lind -pianokilpailuun? Usutetaan Heikki Paasonen ja Roope Salminen suljettuun huoneeseen ja katsotaan, kumpi tulee elävänä ulos. Voittaja saa kaiken.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat