Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ridgen nohevimmat naimaniksit

Maailman kokenein rakkausguru on Ridge Forrester.

Radio ja TV
 

Vihdoin lempeä! Heinäkuu on otsikoiden perusteella vuoden ainoa kuukausi, jolloin suomalaiset harrastavat seksiä ja panostavat parisuhteeseensa. Media ottaa tästä kaiken irti ja tuuttaa joka kanavan täyteen vinkkilistoja säkenöivämpiin suhteisiin.

Valtamedia vaikenee kuitenkin siitä, että leijonanosa näiden niksien laatijoista on rakkauden amatöörejä. He ovat olleet naimisissa kenties säälittävät yksi tai kaksi kertaa, eikä juuri kukaan heistä ole avioitunut menehtyneen puolisonsa siskontyttären tai veljensä eksän kanssa viidakossa.

Mitä nämä tunarit oikeastaan tietävät parisuhteiden moniulotteisesta maailmasta?

Jos asiaa pysähtyy tarkastelemaan, onkin ilmiselvää, että ainoa kyllin kokenut rakkausguru, jolta oppia voimme ottaa, on Ridge Forrester. Kamoon: ikinuorekas muotipiirustaja asteli juuri ruudussa avioon kahdettatoista kertaa.

Ridge on ennen kaikkea tajunnut, että modernissa yhteiskunnassamme elinikäinen monogamia ei enää ole tavoiteltava arvo. Määrä korvaa aina laadun – ei ainoastaan kumppaneissa, vaan itse liitoissa.

Siksi on ihan ok, jopa suositeltavaa, solmia liitto saman henkilön kanssa useaankin otteeseen.

Ridge ja Brooke: toistaiseksi kahdeksat häät, enkä menisi sanomaan, ettei kymppi menisi vielä täyteen. Ridge ja Taylor: kaksi liittoa, yhdet valojen uusimiset.

Sama nimi ei ole este sekään: Ridge on nainut myös kaksi eri Caroline Spenceriä, koska miksipä ei? Toki nämä kaimat olivat myös sukua keskenään, mutta kuka näitä laskee.

Jos valat on onnistuttu vannomaan ilman katkerien anoppien, raskaana olevien salarakkaiden tai muiden satunnaisten psykopaattien keskeytyksiä (yllättävän yleistä, mikäli Kaunareita on uskominen), olennaista on pitää silmät auki vielä häämatkallakin.

Vaikuttavasta liittopaletista ei nimittäin ole hyötyä, jos putoaa heti kuherruskuukauden alussa sulatusuuniin tai popsii hallusinaatioita aiheuttavia myrkkymarjoja. Ihan tosi – kysy vaikka Ridgeltä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat