Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Torstain tv-elokuvia

Onnenpotkun ohjasi Glory Leppänen, ensimmäisenä naisena Suomessa.

Radio ja TV
 
Martta Kaukonen
Suomen Filmiteollisuus
Insinööri Reino Aro (Toivo Palomurto, vas.), Maire Rauta (Ester Toivonen), tehtailija K. L. Rauta (Yrjö Tuominen) ja Hillin-Jussi (Aku Korhonen) kohtaavat Onnenpotku-elokuvassa.
Insinööri Reino Aro (Toivo Palomurto, vas.), Maire Rauta (Ester Toivonen), tehtailija K. L. Rauta (Yrjö Tuominen) ja Hillin-Jussi (Aku Korhonen) kohtaavat Onnenpotku-elokuvassa. Kuva: Suomen Filmiteollisuus

Onnenpotku ★★

(Suomi 1936) Tehtailijan tytär (Ester Toivonen) ja köyhä insinööri rakastavat. Glory Leppäsen romanttinen komedia oli ensimmäinen kotimainen naisen ohjaama elokuva, mutta mitään muuta merkille pantavaa siinä ei ole. (K7)

TV1 klo 13.25

007 – Pallosalama ★★

(Britannia 1965) Bond (Sean Connery) seikkailee maalla ja ilmassa, mutta pääasiassa meressä. Terence Young ohjasi vakoojaleffasarjaan jatkoa löysästi. Tunnarin tulkitsi Tom Jones. (K16)

Nelonen klo 21.00

Taalat taskuun Dick & Jane ★★

(USA 2005) Aviopari Dick (Jim Carrey) ja Jane rosmoilee. Vuonna 1977 ilmestyneen komedian uusintaversiota on ollut käsikirjoittamassa Judd Apatow, mutta lopputulos on silti laimea. (K12)

TV5 klo 21.00

Tehtävä Alpeilla ★★★

(USA 1975) Kovassa toimintaelokuvassa taideproffa (ohjaaja Clint Eastwood) joutuu palaamaan palkkamurhaajan hommiin ja tehtävä on hoidettava Alpeilla. (K16)

Kutonen klo 22.00

Godzilla ★★

(USA/Japani 1998) Ydinkokeiden synnyttämä hirviö rantautuu New Yorkiin Roland Emmerichin versiossa vuonna 1954 ilmestyneestä japanilaisesta kauhuklassikosta. Kaksi vuotta sitten julkaistu Gareth Edwardsin tulkinta on parempi. (K12)

TV5 klo 23.45

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat