Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Joonas Nordman on syksyn odotetuin mies

Nordman on juuri sopivan symppis tekemään julkuista rankkaakin pilkkaa.

Radio ja TV
 

Hyviä uutisia syksyn ohjelmakartalta! Maikkari julkisti Suomi-Areenan yhteydessä, että näyttelijä Joonas Nordman saa syksyllä oman viihdesarjan.

Jos Antti Holman oma show oli viime syksyn ”jo oli aikakin” -tapaus, Nordmanin syyskuussa alkava Pelimies on sille tämän vuoden vastine.

Muuntautumiskykyinen Nordman on ollut jo pitkään kehnompienkin Putous-kausien valopilkku ja aateloinut jo ennalta huikeat Siskonpeti-sketsit sarjan kummallakin kaudella.

Nordmanin herttainen poikamaisuus antaa hänelle poikkeuksellista etumatkaa: hän on juuri sopivan symppiksen ja vaarattoman oloinen pystyäkseen tekemään julkuista vähän rankempaakin pilkkaa, ennen kuin kohteiden hermot katkeavat.

Tämä nähtiin jo Suomi-Areenalla, jossa Nordman viskasi tiskiin uskaliaan Hjallis -imitaation.

Pelimiehen ainoa varteen otettava kilpailija on Nelosen Nieminen & Lahtinen, Niina Lahtisen ja Riku Niemisen sketsejä ja musiikkia sotkeva nimikkopläjäys.

Eivätkä lupaavat tulokkaat komedian kentälle jää, myös kotimainen draamasektori kukoistaa tänä syksynä.

Ihmissuhteiden tragikoomisuudella taitavasti leikittelevä Johanna Vuoksenmaa tuo ruutuun Ex-onnelliset, uuteen asumishankkeeseen osallistuvat eroperheet. Sarjan konsepti on niin nerokas, että katsojan tekee mieli täyttää itsekin eropaperit saman tien.

Ykkösen ykkössatsaus on Kotikatsomon krp-tutkijasta kertova Sorjonen. Suomen ensimmäiseksi nordic noir -draamaksi kunnianhimoisesti luokiteltu uutuus ei voi olla kovin kamala, kun pääroolissa mutisee Ville Virtanen.

Sataisipa jo räntää.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat