Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Perttu Häkkinen puhuu – ja soittaa tärkeitä levyjä

Ohjelma on mainio esimerkki profiloimattomasta musiikkijournalismista.

Radio ja TV
 

Perttu Häkkinen tunnettaneen nykyisin parhaiten Koura-palkitusta nimikkopuheohjelmastaan Yle Puheella. Hänellä on kuitenkin vankka tausta musiikkitoimittajana YleX:ssä, Radio Helsingissä ja Bassoradiossa.

Tällä hetkellä Häkkinen kääntää esille deejiiposkensa Radio Helsingin Musiikin lahja -sarjassa, joka lupaa esitellä 50 pitkäsoittoa, ”jotka jokaisen tulisi kuulla ainakin kerran”. Tänään parituntiseen sisältyy peräti neljä albumia.

Ohjelma on mainio esimerkki profiloimattomasta musiikkijournalismista. Levylautaselle mahtuu evästä 1980-luvun punkista belgialaisen nykyelektron kautta Bryan Ferryn raivostuttavaan poppiin. Lisäksi johdantona on Claude Larsonin hillitöntä hissimusiikkia – bonuksena vinyylin rahina.

Häkkisen esiintymistyyli on puhekanavalta tuttua takuutavaraa. Ohjelman alkupuolella kuultavat juonnot demonologiasta ovat myös vähintään yhtä häröjä kuin Häkkisen nyrjähtäneimmät puheohjelmat.

Shout box -kommenttien suuri rooli juonnoissa tuntuu vähän hassulta, kun kyseessä on uusintalähetys. Ei se kuitenkaan häiritse pahemmin.

Musiikin lahja Radio Helsingissä klo 13.00.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat