Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Summasen Raipea tulee vähän ikävä

Maksalaatikon tuoteselostekin on kiinnostavampi kuin Rion olympialaiset.

Radio ja TV
 

Aika montaa suomalaista nolottaa tällä viikolla – itseni mukaan lukien.

Jos on nimittäin koskaan syyllistynyt huokaamaan, kuinka televisiosta ei tule ”mitään muuta” kuin jääkiekkoa tai jalkapalloa, joutuu pian tarkastelemaan menneitä väitteitään perin naurettavassa valossa.

Rion olympialaiset alkavat perjantaina. Ylen ennen näkemättömän vahva panostus kisoihin tarkoittaa suomeksi sitä, että TV2:sta ei tule yli kahteen viikkoon mitään muuta kuin olympialaisia.

Ja kun nyt sanon ”mitään muuta”, tarkoitan mitään muuta: pelkkiä olympialaisia – kellon ympäri.

Kanavan koko muu ohjelmisto sysätään Teemalle evakkoon tai häädetään kisojen ajaksi kokonaan tiehensä. Sen sijaan nautiskellaan jännittävästä lajista toisensa perään: käsipalloa, rugbya, koskimelontaa! Pöytätennistä, trampoliinivoimistelua, taekwondoa! Trap-ammuntaa ja golfia!

Kyllä tässä tulee itse kullakin Ronaldoa ja Raipe Summasta vähän ikävä.

On tässä lohdullisiakin puolia. Jos jokin tv-kattauksemme kanavista on pakko uhrata urheilun alttarille, kyllä se mieluiten on Kakkonen. Rehellisyyden nimissä maksalaatikon tuoteselosteen lukeminenkin pieksee kiinnostavuudessa niin TV2:n kuin olympialaiset.

Jos ei nosta silmälaseja nenälleen, on loppujen lopuksi hyvin vaikea erottaa, kumpaa edes katselee: kisastudion kofeiiniövereissä sinkoilevan tiimin ulosanti ei eroa juurikaan Pikku Kakkosen ylipirteiden juontajien artikulaatiosta.

Ja hei, mikä tärkeintä: olivat kyseessä olympialaiset tai Satuhäät, Enya soi aina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat