Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miitta Sorvalista Konttori-sarjan David Brent!

Suomi saa oman versionsa Konttori-sarjasta. Sen kohtalon sinetöi vain yksi kysymys: kuka valitaan sen keskushahmoksi?

Radio ja TV
 

Uhka, ei mahdollisuus. Sosiaalinen media oli yksimielisen nihkeällä kannalla, kun Nelonen ja Elisa Viihde julkistivat viime viikon lopulla Suomen saavan oman versionsa hittikomediasta Konttori (The Office).

Kannattaa kuitenkin muistaa, että idea Konttorin jenkkiversiosta oli alun perin aivan yhtä luonnoton. Ricky Gervaisin ja Mackenzie Crookin pähkähulluihin, nerokkaisiin rooleihin nyt vain oli mahdotonta kuvitella ihan ketä tahansa muuta. Huumorin hienovaraisuuskin oltaisiin voitu turmella matkan varrella. Mutta kuin ihmeen kaupalla jenkki-Konttorikin toimi, kunhan jaksoi sinnitellä mukana muutaman jakson.

Suomi-version eriskummalliselle ajankohdalle on kyllä ihan oikeutettua hihitellä: alkuperäisen Konttorin viimeinen jakso esitettiin kolmetoista vuotta sitten. Ainakin ideaa on kypsytelty rauhassa.

Sarjan kohtalon sinetöi kuitenkin lopulta vain yksi kysymys: kuka on sarjan suvereeni keskushahmo, Suomen David Brent?

Spekulointisirkus pläjähti tietysti käyntiin saman tien. Karkeimmat tuomiopäivän profeetat veikkailivat David Brentin tekonahkakenkiin Sami Hedbergiä ja Jaajo Linnonmaata, maltillisemmat Jaakko Saariluomaa ja Kari Hietalahtea.

Freesein arvaus oli Miitta Sorvali. Kuka taitaisi paremmin ainoastaan näennäisesti itseriittoisen, sosiaalisesti kömpelön torvelopomon roolin? Ja kuka sanoo, että Konttori-vetäjän, oman davidbrentimme, pitäisi olla mies?

Oikea vastaus julkistetaan maanantaina. Siihen saakka Suomen Konttorille voi antaa vielä armoa. Ensinnäkin sarjaa työstetään kuulemma tiiviissä yhteistyössä BBC:n kanssa. Se antaa toivoa.

Sitä paitsi parhaimmillaan Konttori on vihdoin löytänyt ihan oikean henkisen kotinsa. Sarjan ytimessähän on käsittämättömän tahmea, tunnevammainen ja lohduton työyhteisö, jonka seuraaminen aiheuttaa kenelle tahansa suoranaisen myötähäpeän hyökyaallon. Kamoon, mikä olisi sen suomalaisempaa?

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat