Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Keskiviikon tv-elokuvia

Ranskalaisdraama Lacombe, Lucien ottaa uudenlaisen näkökulman toisen maailmansodan aikaiseen Ranskaan.

Radio ja TV
 
Martta Kaukonen

… ja Helena soittaa ★★

(Suomi 1952) Helenan poika lähtee talvisotaan. Aino Räsäsen kirjoihin perustuvan toisen draaman ohjasi esikoisenaan Lasse Pöysti. Helena Karan korvannut Irma Seikkula ei onnistu roolissa niin hyvin.

TV1 klo 13.25

Huominen ei koskaan kuole ★★★

(Britannia/USA 1997) James Bond (Pierce Brosnan) saa vastaansa häiriintyneen mediamogulin. Agenttielokuvasarjan jatke siirtyilee sujuvasti toimintakohtauksesta toiseen. (K16)

Nelonen klo 21.00

Luunkerääjä ★★★

(USA 1999) Kytät (Angelina Jolie ja Denzel Washington) yrittävät pelastaa siepatun naisen. Phillip Noyce ohjasi 1990-luvun sarjamurhaajaleffabuumin aikana sutjakan rikoselokuvan. (K16)

TV5 klo 21.00

Shanghai Noon ★★

(USA/Hongkong) Keisarin sotilas (Jackie Chan) ja junarosvo (Owen Wilson) yhdistävät voimansa etsiäkseen Kiinasta karanneen prinsessan villissä lännessä. Edes sympaattinen Wilson ei pelasta toimintakomediaa. (K12)

Hero klo 21.00

Lacombe, Lucien ★★★

(Ranska 1974) Ranskalaisteini Lucien Lacombe (Pierre Blaise) alkaa työskennellä Gestapolle vuonna 1944, mutta rakastuu juutalaistyttöön. Louis Mallen ohjaama ja Patrick Modianon käsikirjoittama draama ei kuvaakaan miehitettyä Ranskaa vastarintaliikkeen näkökulmasta niin kuin oli totuttu. (K16)

Teema klo 21.45

Tehtävä Alpeilla ★★★

(USA 1975) Kovassa toimintaelokuvassa taideproffa (ohjaaja Clint Eastwood) joutuu palaamaan palkkamurhaajan hommiin ja tehtävä on hoidettava Alpeilla. (K16)

TV5 klo 2.30

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat