Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Onko syntymässä uusi taiteenlaji – lastensarjan ötökät laulavat The Beatlesia

Huolitellussa piirrossarjassa vierailee huippuartisteja.

Radio ja TV
 
Netflix
Beat Bugsit ovat tässä.
Beat Bugsit ovat tässä. Kuva: Netflix

Lapsia voi juonitella tv-ohjelman ääreen myös vetoamalla heidän vanhempiinsa. Netflixin uuden animaatiosarjan Beat Bugs (2016–) houkuttimena ovat The Beatles -yhtyeen laulut.

Sarjan päähenkilöinä on viisi jonkinlaista ötökän ja lapsen risteymää. He oppivat uusia asioita maailmasta ja laulavat Beatles-lauluja. Ensimmäisessä jaksossa yksi päähenkilöistä jää lasipullon vangiksi. Pian hän laulaa klassikkokappaleen Help! (1965). Tarina opettaa avun pyytämisen ja antamisen merkitystä. Opetuksia on sarjassa säännöllisesti.

Jaksoja on tarjolla kolmetoista, ja yksi jakso koostuu kahdesta runsaan 10 minuutin tarinasta. Joissain tarinoissa Beatles-kappaleen esittää vieraileva taiteilija. Ensimmäisessä jaksossa Pink laulaa laulun Lucy in the Sky with Diamonds (1967), ja myöhemmissä jaksoissa kuullaan muun muassa Eddie Vedderiä, Siaa, The Shins -yhtyettä ja Robbie Williamsia.

Voi olla, että olemme todistamassa uuden taiteenlajin syntyä. Sarjan luojalla, australialaisella Josh Wakelylla, on parhaillaan työn alla Motownin musiikkiin ja Bob Dylanin lauluihin perustuvat tv-sarjat.

Beat Bugsin puheosuudet on jälkiäänitetty suomeksi, mutta laulut on jätetty alkuperäisiksi eikä sarjassa ole suomenkielistä tekstitystä. Tämä saattaa heikentää suomalaisten lasten kiinnostusta sarjaan.

Se olisi harmillista, sillä Beat Bugs on paljon kauniimpi, humaanimpi ja huolitellumpi kuin monet televisiossa pyörivät lasten animaatiosarjat.

Beat Bugs Netflixillä (netflix.fi).

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat