Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Weird Loners esittelee taas yhdet kaverukset New Yorkista

Yhteen kauteen jääneen sarjan loi Kellarin kunkun isä Michael J. Weithorn.

Radio ja TV
 
Tuomo Yrttiaho
Fox
Caryn, Zara ja Eric ovat kämppiksiä New Yorkin Queensissa.
Caryn, Zara ja Eric ovat kämppiksiä New Yorkin Queensissa. Kuva: Fox

New York taitaa olla Yhdysvaltojen epävirallinen komediapääkaupunki, ovathan niin monet amerikkalaiskomediasarjat löytäneet sieltä kotinsa.

Michael J. Weithornin ideoima Weird Loners (2015) on tuoreimpia tulokkaita Isoon omenaan sijoittuvien komedioiden joukossa. Tapahtumapaikkana on Queens, aivan kuten Weithornin tunnetuimmassa luomuksessa Kellarin kunkussa (1998–2007). Siinä missä duunariperheestä kertova menestyssitcom hyödynsi Rego Parkin kaupunginosan työväenluokkaista mainetta, on Weird Lonersin ympäristönä Ridgewood, tosin vain viitteellisesti.

Weird Lonersin hahmoilla ei ole muutenkaan moniin kollegoihinsa verrattuna järin vahvaa nykkiläistä identiteettiä. Sarjan keskushahmot, neljä kolmekymppistä sinkkua, ovat kuin mikä tahansa sekalainen sakki: Caryn ( Becki Newton ) on pikasuhteesta toiseen ajautuva suuhygienisti, Stosh ( Zachary Knighton ) libidonsa vuoksi ongelmiin joutuva hurmri, Eric ( Nate Torrence ) onnellinen hölmö ja Zara ( Meera Rohit Kumbhani ) häröilevä taiteilija.

Toistensa kämppiksiksi ja naapureiksi päätyvää nelikkoa yhdistävät sitoutumisvaikeudet, mutta sarjan nimen ehdottamaa outoutta heistä saa hakea. Kaveruskomedioille tyypillisesti katsoja asetetaan jännäämään sinkkuhahmojen hapuilua kohti kestäviä ihmissuhteita – ja tietysti heidän välillään kehittyvää kipinöintiä.

Mielikuvituksettomasta asetelmasta huolimatta sarjan dialogissa on yllätyksellisyyttä, josta irtoaa parit naurut. Sarjan tilanneelle Foxille se ei riittänyt. Weird Lonersin tarina jäi kuuteen jaksoon.

Weird Loners MTV3:lla klo 0.45.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat