Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Shades of Blue on yksi syksyn kiinnostavimmista poliisidraamoista – Jennifer Lopez pärjää pääosassa hyvin

Korruptoinut newyorkilaispoliisi joutuu lojaaliteettitestiin.

Radio ja TV
 
NBC
Jennifer Lopez, Ray Liotta ja Drea de Matteo ovat Shades of Bluen pääosissa.
Jennifer Lopez, Ray Liotta ja Drea de Matteo ovat Shades of Bluen pääosissa. Kuva: NBC

Vaikka 13-osainen Shades of Blue (2016) ei yllä likaisten poliisien syöksykierteen kuvauksena ihan samalle tasolle kuin Shield – lain varjolla (2002– 2008), se on yksi syksyn kiinnostavimpia rikossarjoja.

Avauksessa newyorkilaispoliisi Harlee Santos ( Jennifer Lopez ) jää korruptiota tutkivan FBI:n haaviin. Vankilan välttääkseen hänen tulisi johdattaa ansaan myös esimiehensä, komisario Matt Wozniak ( Ray Liotta ).

Polttopisteessä on siis Santosin moraalin laatu. Sitä hän itsekin pohtii kasvattaessaan yksin teini-ikäistä tytärtään Cristinaa ( Sarah Jeffreys ). Kuviota mutkistaa FBI:n agentti Robert Stahl ( Warren Kole ), jonka kiinnostus Santosiin ei ole vain ammatillista.

Shades of Blue on ideoitu edistämään laulaja-näyttelijä Lopezin uraa, sillä hänen nimensä löytyy tämän väkivaltaisen ja synkän sarjan tuotantotiedoista. Vetonaulaksi kohoaa silti Liotta.

Sitten elokuvan Mafiaveljet (1997) on Liottan hahmoon tullut vain lisää karheaa intensiteettiä. Wozniak on juuri sellainen hulluuden rajalla lähes karikatyyrimäisesti häilyvä hahmo, jollaisia Liotta osaa rakentaa kiinnostavasti.

Petosta lähipiirissään epäilevä Wozniak käyttäytyy kuin ahtaalle ajettu peto, mutta hänestä löytyy myös pehmeyttä. Oman lapsensa menettäneen komisarion uusi silmäterä on Santosin tytär.

Sarjan edetessä sen heikoksi lenkiksi osoittautuu käsikirjoitus, jonka keskinkertaisuutta eivät äkkikäänteet täysin peitä.

Epäilijöille silti tiedoksi: usein parjattu Lopez selviää roolistaan mainiosti. Sarjan seuraava tuotantokausi on jo tekeillä.

Shades of Blue alkaa TV5:llä klo 22.00.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat