Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tiistain tv-elokuvia

Arpinaama on rikoselokuvaklassikko gangsteri Tonysta.

Radio ja TV
 
Martta Kaukonen

Hätävara ★★

(Suomi 1939) Aviopari (Helena Kara ja Kullervo Kalske) soutaa ja huopaa. Orvo Saarikivi ohjasi Hilja Valtosen samanimisen romaanin pohjalta romanttisen komedian, jonka päähenkilössä on puhtia, mutta elokuvassa itsessään ei.

TV1 klo 13.20

The Possession – Riivatut ★★

(USA 2012) Puurasian pahat voimat riivaavat tytön. Ole Bornedalin ohjaaman ja Sam Raimin tuottaman kauhuelokuvan pelottavuutta pitäisi ilmeisesti lisätä se, että leffa on perustuvinaan tositapahtumiin. (K16)

Hero klo 21.00

The X-Files – Taistelu tulevaisuudesta ★★★

(USA 1998) Paranormaaleja tapauksia tutkivat FBI:n agentit Scully (Gillian Anderson) ja Mulder (David Duchovny) uskovat humanoidien yrittävän valloittaa Maan. Rob Bowmanin ohjaama onnistunut scifielokuva perustuu samannimiseen tv-sarjaan. (K16)

Fox klo 21.55

Arpinaama ★★★

(USA 1932) Howard Hawksin ja Richard Rosson ohjaama hallittu rikoselokuvaklassikko kertoo arpinaamaisen gangsterin Tonyn (Paul Muni) noususta, uhosta ja tuhosta. (K12)

TV5 klo 22.55

Porvariston hillitty charmi ★★★★

(Ranska 1972) Porvarisystävysten (yhtenä heistä Delphine Seyrig) ateria keskeytyy toistuvasti. Luis Buñuelin alitajunnan maailmoissa liikkuvan draaman surrealistinen huumori on hykerryttävää. (K16)

Kutonen klo 23.55

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat