Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ohjeet toimivaan tv-syksyyn ovat tässä

Television syyssesonki saa tulla – tietyin reunaehdoin, tietysti.

Radio ja TV
 

Paikoillanne, valmiit, nyt. Popkornit ovat tulilla, kaukosäädin tanassa – tv-syksy saa tulla.

Tai no, saa ja saa – tietyin reunaehdoin, tietysti. Ihan kaikkea emme voi hyväksyä. Käydään säännöt napakasti läpi, jotta sesonki saadaan sulavasti käyntiin.

1. Vaadimme syksyn ruutukasvoille lääkityksen kohdilleen. Tämä saattaa vaatia dosettien vaihtoa: Juhani Merimaalle tulee annostella reilulla kädellä piristäviä uutta Tähdet, tähdet -kautta varten, kun taas Docventures-duo tarvitsee yhtä monen läpipainopakkauksen verran rauhoittavia. Raivotautinen kohkaus on niin 2006.

2. David Hasselhoff vaihtoon Talent Suomi -tuomaristosta ja sassiin! David Hasselhoff on niin 1986.

3. Sekään ei nyt vain mene läpi, että Pirkka-Pekka Petelius liittyi Posseen. Ei siinä mitään: Pirkka-Pekka Peteliushan on parasta, mitä suomalaiselle mieskuvalle on tapahtunut vuosikymmeniin. Hän pakottaa jokaisen keski-ikäisen miehen katsomaan aamulla peiliin ja tajuamaan, että he ovat sisäisen peteliuksensa jahdissa vasta alkumetreillä.

Eikä tämä ole ikä- tai sukupuolisidonnaista: mietin itsekin aina missä tahansa pinteessä, mitä PPP tässä tilanteessa tekisi. Nyt tiedän: ilmeisesti liittyisi Posseen.

Tämä on kestämätöntä. Joku raja keski-ikäisen miehen vapautumisellakin on oltava. Se kulkee suunnilleen Jukka Hildénin hatun ja Aku Hirviniemen suihkurallipakaroiden puolivälissä.

4. Uutuussarja Ihan kuin ihmiset niputtaa ”hauskat” kotivideot ja ”hellyyttävät” eläinvideot. Kuulostaa kamalalta. Boikottiin.

No, toisaalta siinä ovat vakiovieraina Paula Noronen ja Riku Nieminen. Hyvä on, ehkä tästä voidaan neuvotella.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat