Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tallulah tuo Juno-elokuvan Ellen Pagen ja Allison Janneyn jälleen yhteen

Elokuva kuvaa hienovaraisesti yksinäisyyttä, sen kaikessa ristiriitaisuudessa.

Radio ja TV
 
David Newsom / Netflix
Tallulah (Ellen Page) majailee pakettiautossa.
Tallulah (Ellen Page) majailee pakettiautossa. Kuva: David Newsom / Netflix

Tallulah ★★★★ USA 2016 Netflix (netflix.fi)

Jason Reitmanin Juno (2007) on ollut amerikkalaisen indie-elokuvan parhaita menestyksiä. Nyt sen päänäyttelijä Ellen Page nähdään taas samanhenkisessä elokuvassa, ja vastanäyttelijänä on niin ikään Junosta tuttu Allison Janney.

Tallulah-elokuvan ohjasi ja käsikirjoitti Sian Heder, joka on saanut meriittiä Orange is the New Black -sarjan kirjoittajana. Page esittää nimihenkilöä, pakussa majailevaa kulkuria, joka saa aikaan erikoisen vauvasotkun oikeastaan ihan hyvää hyvyyttään. Janney näyttelee akateemista Margoa, joka kipuilee avioeronsa kanssa. Hänen poikansa on karannut kotoa pari vuotta aiemmin ja lähtenyt tien päälle Tallulahin eli Lun kanssa.

Monipolvinen juoni kerää hyviä sivuhenkilöitä sieltä täältä, mutta Margon ja Lun suhde kehittyy vaivihkaa ja säilyy keskipisteessä. Se ei ole tyypillinen miniän ja äidin suhde, ei myöskään äidin ja tyttären eikä varsinaisesti ystävyyttäkään. Janney ja Page hallitsevat realistisen näyttelemisen, ja heidän kemiansa pelaavat upeasti yhteen.

Elokuvan kolmas naishahmo on hotellissa asuva surkea äiti Carolyn ( Tammy Blanchard ), jonka mies huitelee muualla. Kolmen hylätyn naisen kautta Sian Heder kuvaa hienovaraisesti yksinäisyyttä, sen kaikessa ristiriitaisuudessa. Kaikki myös tekevät virheitä, mutta onko lopulta järkeä syyttää niistä itseään tai muita?

Lämminhenkinen ja armelias newyorkilaiselokuva antaa tilaa ajatuksille moneen suuntaan mutta ei hajoa hetkeksikään.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat