Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kun kumiankan lento loppui lyhyeen

Ylen Kumiankka Klubi ammuttiin alas heti ensijakson jälkeen syyskuussa 1997.

Radio ja TV
 
Ile Jokisen menneisyyteen kuuluu vaihe kylpyammeessa.
Ile Jokisen menneisyyteen kuuluu vaihe kylpyammeessa.

Radiojuontaja Ile Jokinen pahoitteli viime talvena kovasti yt-neuvotteluja, joiden seurauksena myös hän sai potkut Radio Novasta. ”No sillä tavalla! Ei ihan ehtinyt tulla 19 vuotta Radio Novassa täyteen!”, kommentoi Jokinen helmikuussa.

Rupeama oli kuitenkin paljon pidempi kuin Ylen tv-ohjelmassa, jota hän juonsi Remu Aaltosen kanssa syyskuussa 1997. Sarjaksi suunniteltu Kumiankka Klubi ammuttiin alas heti avausjakson jälkeisenä aamuna ohjelmajohtajan käskystä.

Elävässä arkistossa olevasta jaksosta voi päätellä, että päätös ei ollut harhalaukaus – vaikka Kumiankka Klubi olisikin ollut nimenomaan nolottavan huonon viihdeohjelman parodia.

Avauksen teemana oli perhokalastus, josta Jokisen kanssa sanailee kaksimielisesti jakson musiikkivieras Aarne Tenkanen. Hän oli myös ensimmäinen ”viikon kylpijä” – ja ammeessa alasti kumiankkojen kanssa.

Lopussa Jokinen kärtti katsojia lähettämään Yleen ankkoja ja kylpyvideoita. Alkuun katkenneen lennon takia jäi arvoitukseksi, mihin perustui tekijöiden ylenmääräinen kiinnostus kumiankkoihin.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat