Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Oikeutta eläinvideoille

Ihan kuin ihmiset -ohjelma on parempi kuin luulisi – kiitos Paula Norosen ja Riku Niemisen.

Radio ja TV
 

Mitä yhteistä on piknikeillä, West Wing -sarjalla ja Snapchat-sovelluksen humoristisilla filttereillä?

Niistä pitäisi pitää.

Osallistuin viime viikonloppuna juhliin, joiden loppumetreillä alettiin listata kilvan omia inhokkijuttuja, joita joutuu jatkuvasti häpeämään, koska kaikki muut niistä tykkäävät. Edellä mainittujen lisäksi ringissä mainittiin niin demokratia kuin Bruce Springsteenkin.

Oma listani tulee tässä, pahin viimeisenä: yhteisöllisyys, muodikkaat vietnamilaiset kesärullat ja eläinvideot.

Eläinvideot ovat internetin heinäsirkat, rutto ja kaikki muut vitsaukset. Palloa halaileva panda ja nautinnollisesti venyttelevä saukko ovat ajatuksen tasolla ihan kivoja asioita, mutta elämäni on aivan liian lyhyt niiden katselemiseen minkäänlaiselta ruudulta.

Jos sitä pitää tämän tiedon valossa enää erikseen kertoa: en ollut etukäteen kovin innoissani Nelosen Ihan kuin ihmiset -uutuussarjan ideasta.

Anni Hautalan juontama ohjelma on leikkimielinen eläinvisailu, jossa kerätään kultamunia ja arvuutellaan kakkakasojen äärellä, minkä otuksen jätöksistä saattaisi olla kyse.

Myös videopätkät hupaisasti röhkivistä hylkeistä ovat olennainen osa konseptia.

Tunnin mittaisen avausjakson aikana ehdin kuitenkin tajuta, että vika ei välttämättä olekaan tähän saakka ollut eläinvideoissa, vaan siinä, että en ole aiemmin katsonut niitä Paula Norosen ja Riku Niemisen kommenttiraidan kera.

Vaikka sarjan meininki on kaiken kaikkiaan aivan liian hassunhauskaa, välkyt ja sopivan kuivakat vakiopanelistit tekevät katselukokemuksesta hetkittäin jopa siedettävän. Lopputekstien aikaan tunnen yhä pulssin ranteeltani.

Se on saavutus sekä sarjalta että itseltäni.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat