Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Perjantain tv-elokuvia

Steven Spielbergin scifielokuva Maailmojen sota perustuu H.G. Wellsin romaaniklassikkoon.

Radio ja TV
 
Martta Kaukonen
Photo Credit: Frank Masi.
Tom Cruise kukkoilee öykkärinä Maailmojen sota -elokuvassa.
Tom Cruise kukkoilee öykkärinä Maailmojen sota -elokuvassa. Kuva: Photo Credit: Frank Masi.

Kiinni on ja pysyy ★

(Suomi 1955) Armand Lohikosken komediasarjan kehnossa jatkeessa Pekka Puupää (Esa Pakarinen) ja Pätkä sotkeutuvat pankkiryöstöön.

TV1 klo 13.30

Ikuiset liittolaiset ★★★

(USA 2012) Pankkiryöstöstä ja murhasta etsintäkuulutetun Weathermen-opiskelijaradikaaliryhmän jäsenen identiteetti paljastuu. Pääosaa näyttelevä Robert Redford ei sorru kantaaottavassa poliittisessa draamassaan mustavalkoisuuteen. (K7)

Teema klo 21.00

Maailmojen sota ★★★

(USA 2005) Steven Spielbergin scifielokuva perustuu H.G. Wellsin avaruusolioiden hyökkäystä kuvaavaan samannimiseen vuonna 1898 ilmestyneeseen romaaniklassikkoon. Rymistelystä voi nauttia vain, jos ei anna Tom Cruisen esittämän öykkärimäisen jokamiehen kukkoilun häiritä. (K16)

Nelonen klo 21.00

Scary Movie ★★

(USA 2000) Wayansin veljesten kauhuelokuvaparodiabuumin käynnistänyt elokuva on noukkinut vaikutteita Jim Abrahamsin ja David Zuckerin komedioilta. Hampaissa on erityisesti Scream. (K16)

Sub klo 21.00

Medusan verkko ★★★

(USA 2001) Muistinsa menettänyt agentti (Matt Damon) yrittää selvittää identiteettiään. Robert Ludlumin vakoojaromaaneihin perustuvan leffasarjan mukiinmenevän ensimmäisen osan ohjasi Doug Liman. (K16)

TV5 klo 21.00

Mitä nainen haluaa ★★

(USA 2000) Mainosnikkari (Mel Gibson) saa yliluonnollisen lahjan kuulla hameväen aatokset. Nancy Meyersin romanttisen komedian ajatusmaailma on kuin suoraan John Grayn idioottimaisesta parisuhdeoppaasta Miehet ovat Marsista, naiset Venuksesta. (K7)

Ava klo 21.00

Reunalla ★★

(USA 1997) Ökyrikas (Anthony Hopkins) ja hänen kaksi tuttavaansa joutuvat taistelemaan hengestään Alaskan erämaassa. Käsikirjoittaja David Mametin nimi on yleensä laadun takuu. Lee Tamahorin ohjaama seikkailu painottaa kuitenkin liikaa toimintaa. (K16)

Fox klo 22.05

X-Men – Viimeinen kohtaaminen ★★★

(USA 2006) Mutantteja vastaan on kehitetty aine, joka tuhoaa ne sukupuuttoon. Marvelin Ryhmä-X-sarjakuviin perustuva ja Brett Ratnerin ohjaama sarjan kolmas osa on yhtä vauhdikas kuin edeltäjänsä. (K12)

MTV3 klo 22.45

Taking Woodstock ★★★★

(USA 2009) Ang Lee ohjasi maailman tunnetuimman rockfestarin, vuonna 1969 järjestetyn Woodstockin, synnystä kiinnostavan draaman. Emile Hirsch ja Paul Dano hurmaavat pääosissa. (K12)

Hero klo 22.50

Lihaa ja verta ★

(USA/Espanja/Hollanti 1985) Palkkasoturi (Rutger Hauer) seikkailee 1500-luvulla Paul Verhoevenin ohjaamassa ja Jan de Bontin kuvaamassa vastenmielisessä seikkailussa, jota voi suositella vain eksploitaation ystäville. (K16)

Nelonen klo 23.25

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat