Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Stockholm Stories on sympaattinen episodielokuva tukholmalaisista tyypeistä

Elokuva perustuu kirjailija Jonas Karlssonin novellikokoelmaan.

Radio ja TV
 
Julia Ragnarsson on Anna.
Julia Ragnarsson on Anna.

Syksyinen Tukholma on näyttämönä Karin Fahlénin sympaattisessa episodielokuvassa, jossa muutaman ihmisen tiet risteytyvät ja lopulta kulkeutuvat yhteen.

Tapahtumat alkavat nuoresta Johanista. Hän haluaa tulla runoilijaksi, mutta kukaan muu ei tunnu uskovan hänen kykyihinsä. Kustantaja ottaa yhteyttä mutta vain saadakseen häneltä apua Johanin kirjailijaisän elämäkerran tekemisessä.

Johan rakentelee mielessään metaforaa sähkökatkoksesta ja täydellisestä pimeydestä, joka vaikuttaisi ihmisten välisiin suhteisiin. Sen ympärille myös elokuva on rakennettu.

Samaan aikaan kaupungilla hortoilee Anna, joka osoittautuu Johanin siskoksi. Pohjimmiltaan onneton on myös yksin elävä, trendikkäässä mainostoimistossa työskentelevä Jessica, jota ei huolita adoptiovanhemmaksi, koska hänellä ei ole sosiaalista turvaverkkoa.

Ja vielä yksi surkimus on rikkaan perheen poika Douglas.

Stockholm Stories on tehty vähän amerikkalaisten indie-elokuvien hengessä, kevyesti mutta humaanisti. Se perustuu kirjailija Jonas Karlssonin novellikokoelmaan. Karlsson myös näyttelee elokuvassa.

Näyttelijäkaarti on muutenkin mainio. Rooleissa nähdään muun muassa David Dencik, Gustav Hammarsten, Cecilia Frode ja Marie Richardson. Annaa näyttelevä Julia Ragnarsson on myös tänään alkavan Nousuvesi-dekkarin tähti.

Stockholm Stories Fem klo 21.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat