Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viides Vain elämää -kausi alkaa tänään – tunnetko kaikki seitsemän muusikkoa?

Kausi alkaa Lauri Tähkän illalla. Hänen lisäkseen syksyn mittaan tutustutaan tarkemmin Chisuun, Mikael Gabrieliin, Suvi Teräsniskaan, Anna Puuhun, Mikko Kuustoseen ja Hectoriin.

Radio ja TV
 
Jussi Hellsten
Vain elämää -sarjassa ovat mukana Chisu (vas.), Mikael Gabriel, Suvi Teräsniska, Anna Puu, Mikko Kuustonen, Hector ja Lauri Tähkä.
Vain elämää -sarjassa ovat mukana Chisu (vas.), Mikael Gabriel, Suvi Teräsniska, Anna Puu, Mikko Kuustonen, Hector ja Lauri Tähkä. Kuva: Jussi Hellsten

1 Lauri Tähkä (Jarkko Suo, s. 1973)

Tähkä tuli tunnetuksi kansanmusiikkia ja suomirockia yhdistelleen, valtavan suositun Elonkerjuu-yhtyeen solistina. Vuonna 2011 hän loikkasi yllättäen soolouralle ja sai melkoiset vihat päälleen tempusta. Sarjassa hänellä on erinomainen tilaisuus esitellä kalsan ja kaukaiseksi jääneen julkisuuskuvan taakse kätkeytyvä ihminen.

Tunnetuin kappale: Polte

2 Chisu (Christel Sundberg, s. 1982)

Chisu muistetaan aina ennen kaikkea siitä, että hän tekee ja tuottaa esittämänsä kappaleet itse. Toki ne kappaleetkin ovat juurtuneet varsin hyvin suomalaisten mieliin. Taitava ja karismaattinen muusikko on saanut valtavasti kehuja ja palkintoja musiikistaan koko uransa ajan, mutta jonkinlainen salaperäisyys Chisun persoonaa on verhonnut aina. Nyt siihen tullee muutos.

Tunnetuin kappale: Sama nainen

3 Mikael Gabriel (Mikael Sohlman, s. 1990)

Porukan juniori Mikael Gabriel on Suomen nuorison suoratoistopalveluiden kautta hyvinkin tuntema räppäri. Vanhempi väestö ei tiedä muusikosta paljon mitään. Pian tietää. Mikael Gabrielin osa on tuoda sarjaan tuulahdus tästä päivästä ja tulevaisuudesta sekä vaihtelua musiikilliseen tyylikirjoon.

Tunnetuin kappale: Älä herätä mua unesta

4 Hector (Heikki Harma, s. 1947)

Hector on tänä vuonna se sarjan veteraani, jonka kaikki tietävät ja jonka kappaleet kuuluvat useimpien katsojien elämän soundtrackiin. Hänen tarinansa ja tekonsa tunnetaan, mutta nyt kiinnostaakin ennen kaikkea se, minkälaisia uusia versioita house bandin kapellimestari Leri Leskinen ja muut sarjan mainiot muusikot ovat tutuista lauluista tehneet.

Tunnetuin kappale: Lumi teki enkelin eteiseen

5 Suvi Teräsniska (s. 1989)

Suomalaiset tuntevat osaavan ja monipuolisen laulajan yksinomaan iskelmämusiikin kautta. Nyt laulaja pääsee näyttämään aitiopaikalle, mitä kaikkea hän osaa. Irtoaako rap, nähdäänkö uudenlainen popkuningatar?

Tunnetuin kappale: Täydellinen elämä

6 Mikko Kuustonen (s. 1960)

Kuustonen tunnetaan nykyään jo enemmän suulaana ja humoristisena tv-persoonana kuin muusikkona, mutta totuus on, että miehellä on takataskussaan aikamoinen määrä varsinkin 1990-luvun perua olevia hittejä – useimmiten vieläpä hyvinkin kauniita ja syvällisiä hittejä.

Kuustonen tuo illallispöydän ääreen taatusti hyvää ”läppää”, mutta esiintymislavalla rauhoitutaan ja uidaan syvälle kuulijoiden tuntoihin.

Tunnetuin kappale: Enkelit lentää sun uniin

7 Anna Puu (Anna Puustjärvi, s. 1982)

Anna Puu edustaa ohjelmassa raikasta, melodista popmaailmaa. Alun perin Idolsista vuonna 2008 ponnistaneen laulajan viimeisin levy oli aiempaa koneellisempi, ja jotain yllättävää saattaa olla luvassa nytkin.

Tunnetuin kappale: Kaunis päivä

Vain elämää Nelosella klo 20. Helsingin Sanomat ja Nelonen kuuluvat Sanoma-konserniin.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat