Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vietnam-veteraani ei voi kieltäytyä tarjouksesta HBO Nordicin Quarry-sarjassa

Mac Conway muistuttaa liikaakiin lempinimeään: ontto sisältä ja kova kuin kivi ulkoa.

Radio ja TV
 
Mac Conwayta näyttelee Logan Marshall-Green.
Mac Conwayta näyttelee Logan Marshall-Green.

Facebook sensuroi muutama viikko sitten kesällä 1972 otettua maailmankuulua uutiskuvaa ja palautti Vietnamin sodan kauhut jälleen kiertoon.

Sama valokuva pakenevista vietnamilaisista lapsista vainoaa ainakin mielikuvan tasolla uuden Quarry-sarjan Mac Conwayta ( Logan Marshall-Green ).

Hän palaa kesällä 1972 toiselta Vietnamin komennukseltaan Memphisiin, halveksittuna hylkiönä. Conwayn tahratonta mainetta uimaurheilusankarina varjostaa hänen mahdollinen osallisuutensa siviilien joukkomurhaan.

Kahdenosainen Quarry perustuu toista sataa kirjaa tehtailleen Max Allan Collinsin sarjaan, jonka ensimmäiset osat julkaistiin 1970-luvun puolivälissä. Ajankuva on saatu siirrettyä myös tv-sarjaan, jossa parasta on pikkutarkka paikan henki ja tuntu – sekä mustan rytmimusiikin Memphis että rasismin repimä Memphis.

Valitettavasti sarjaa kannatteleva mystinen tarina ja sodassa traumatisoituneen Conwayn ristiriitainen antisankarihahmo eivät ole yhtä kiehtovia, vaikka yritys on kova. Kerronta syttyy vasta, kun ruutuun pelmahtaa pahuutta pihisevä ja salamurhia järjestävä The Broker ( Peter Mullan ) tai hänen sekopäinen käsiaseenkantajansa Buddy ( Damon Herriman ).

Mac Conway muistuttaa liikaa lempinimeään Quarrya: ontto sisältä, kova ulkoa.

Quarry HBO Nordicissa (hbonordic.fi)

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat