Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uusimmassa tv-paritusohjelmassa suudellaan silmät sidottuina – hohhoijaa

Lyödäänkö vetoa siitä, etteivät Kiss Bang Loven parit ole yhdessä enää ensi viikolla?

Radio ja TV
 
Laura Friman

Rakkaus oli ennen niin mutkikasta. Kumppanin löytämiseksi piti jaksaa piirtää itselleen symmetriset kulmakarvat ja valvoa valomerkin jälkeiseen isojakoon.

Pelkästään täydellisen Tinder-profiilin rakentaminen kävi päivätyöstä: on melkoinen vaiva matkustaa trooppiselle saarelle ja saada ventovieras lainaamaan surffilautaansa, jotta saisi lavastettua itsestään kuvan surffilaudan kanssa trooppisella saarella. Olen rento, sporttinen, äveriäs ja itsenäinen!

Hemaisevan kuvan lisäksi on saatava joku uskomaan, että olen älykäs, mutta en pelottavan älykäs, nokkela, mutta en ärsyttävän nokkela ja niin ihanan syvällinen, että osa henkevyydestäni tarttuu sinuunkin. Tarpeeksi sokaisevan esittelymantran muotoilu meni kuitenkin mahdottomaksi sekin, kun kaikki tarpeeksi ympäripyöreät latteudet mentiin ja varastettiin sisustustarroihin. Carpe diem! Live, love, laugh! Be the kitchen your home wants to be!

Sitten tuotantoyhtiöt tajusivat panna mutkat suoriksi ja tehdä likaisen työn puolestamme. Nykyään etukäteen seulotut kumppaniehdokkaat tuodaan eteen tarjottimella kätevien esittelykirjeiden muodossa (maanantaina startannut Maajussille morsian), eikä vaatetuksen alle pääsemisessäkään tarvitse enää nähdä vaivaa, kun jo ensitervehdys suoritetaan ilkosillaan (Aatami etsii Eevaa, jonka toista kautta kukaan tuskin odottaa kovin kärsimättömänä).

Todellisia avaimet käteen -ratkaisuja arvostava taas tilaa loppuelämän heilan suoraan kirkkoon (Ensitreffit alttarilla). Ainut vaatimus se, että on valmis rakastumaan muutaman kameramiehen ja huojuvan äänipuomin edessä.

Vuonna 2016 ei ilmeisesti kuulosta monenkaan korvaan älyvapaalta, vaan ihan siedettävältä: johan tässä muutenkin jaetaan kaikki kaikkien kanssa.

Tuorein pikaparitusmetodi esitellään Nelosella torstaina, kun Sara Siepin juontama Kiss Bang Love sitoo sinkkujen silmät ja passittaa heidät pussailemaan.

Tekijöiden teorian mukaan sokeasuutelointi on ”pinnallisesta” näköaistista luopumisen ansiosta ihastumista aidoimmillaan. Suomeksi se tarkoittaa, että vähän rumempaankin voi rakastua, jos tämä on teknisesti taitava suutelija. Miten armollista! Hohhoijaa.

Jos yksikin ohjelman pareista on yhdessä vielä ensi viikolla, lupaan kulkea silmät sidottuina vaikka koko loppuvuoden.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat