Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

The McCoys Show oli tapaus tv-viihteessä vuonna 2003

Yksityisyyden verhot olivat vasta raottumassa, kun Tuukka Temonen ohjasi suomalaisversion The Osbournesista.

Radio ja TV
 
Tuomo Yrttiaho
TUOMAS SELÄNNE
Mika Lindqvist ja Andy McCoy. (KORJAUS 17.10.2016: Alun perin kuvatekstissä luki Tuukka Temonen ja Andy McCoy.)
Mika Lindqvist ja Andy McCoy. (KORJAUS 17.10.2016: Alun perin kuvatekstissä luki Tuukka Temonen ja Andy McCoy.) Kuva: TUOMAS SELÄNNE

Vuonna 2003 MTV3:ssa pyörinyt The McCoys Show oli tapaus kotimaisessa tv-viihteessä. Suomalaisjulkkiksen oma tosi-tv-sarja ei vielä ollut arkipäivää.

Sarja seurasi Andy ja Angela McCoyn värikästä elämää. Kaksikko oli jatkuvasti menossa, ja kamerat seurasivat perässä: äidin luo, Korkeasaareen ja vaikka minne. Välillä puuhattiin taidenäyttelyä tai otettiin Dave Lindholmin kanssa märkää. Spaddua paloi. Nykyrealityjen voice over -kommenttiraitaa ei vielä suosittu, mutta kameralle taukoamatta papattanut Angela hoiti saman asian.

Tuukka Temosen ohjaama sarja oli suomalainen versio The Osbournesista (2002–2005). Ozzy Osbournen kaoottiseen perhe-elämään keskittynyt jenkkireality oli prameampi, mutta asetelmaltaan sama – rockelämäntyylistä varoittavaksi esimerkiksi muuttunutta päähenkilöään myöten. Kummassakin ihmeteltiin eksentrisen staran selvitymistä arjessa, vähän virnuillen.

Andy palasi tosi-tv:n pariin vielä vuonna 2013 Big Brotherin julkkisversiossa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat