Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kun Toni Wirtanen ”tatuoi” ruiskukan peräpeiliin

Vuoden 2004 Toni Wirtanen Undercover -ohjelmassa muusikko ujuttautui eri identiteetteihin.

Radio ja TV
 
Tuomo Yrttiaho
Moskito Television
Valistaja-jaksossa Toni Wirtanen tapasi kulttuuriministeri Tanja Karpelan kysyäkseen tältä, minkä ikäisenä on soveliasta aloittaa seksielämä.
Valistaja-jaksossa Toni Wirtanen tapasi kulttuuriministeri Tanja Karpelan kysyäkseen tältä, minkä ikäisenä on soveliasta aloittaa seksielämä. Kuva: Moskito Television

Viime vuosikymmenellä rokkareissa oli vielä kylliksi mediaseksikkyyttä, jotta heidän varaansa voitiin rakentaa tv-ohjelma tai pari. Omituisimmasta päästä oli The McCoys Show’n (2003) ja Äijien (2007–2008) väliin ajallisesti ja tyyliltään asettunut Toni Wirtanen Undercover (2004).

Nelosella esitetyssä sarjassa Apulannan Toni Wirtanen ujuttautui julkkisten opastuksella erilaisiin identiteetteihin, kuten valistajaksi, nousukkaaksi ja miesasiamieheksi. Ja koska kyseessä oli näsäviisasta neropattia julkisuudessa esittävän Wirtasen oma ohjelma, oli yhden jakson aiheena tietysti Wirtanen itse.

Meppi-jaksossa Wirtanen lyöttäytyi yhteen kokoomuksen Pia-Noora Kaupin ja Ari Vatasen kanssa saadakseen tietoa euroedustajalta vaadittavista ominaisuuksista. Neuvoja tarjosi myös keskustan kansanedustaja Mikko Alatalo.

Ironian maku oli vahva, kun Euro-Toni painoi vaalijulisteeseensa sloganit ”Loiset ulos Euroopasta”, ”Työtä – ei rahaa” ja ”Minä ennen muita”.

Kruunuksi Wirtanen ”tatuoi” ruiskukan pakaraansa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat