Radio ja TV    |   Kanavalla

Taas pelattiin alastonkortti

Uusi saari-tosi-tv:n suunnannäyttäjä on löytynyt: Pullervo.

Saari, tuo tosi-tv:n legendaarisin näyttämö. Genre näki päivänvalon vuonna 2000, kun ensimmäinen Selviytyjät järjestettiin Malesiaan kuuluvalla Pulau Tigan saarella Itä-Kiinan merellä.

Miettikää, miten helppoa kuvaajilla oli. Mihin tahansa kameran suuntasi, tuli huippumatskua: palmuja, valkoista hiekkaa, valkoiselle hiekalle kaatuvia turkooseja aaltoja, turkooseihin aaltoihin pulahtelevia, niukoissa vaatteissa toisiaan vastaan juonivia asianajajia, biokemistejä ja college-opiskelijoita.

Sarjasta tuli maailmanlaajuinen ilmiö. Muutamia mantereelle tehtyjä harharetkiä lukuun ottamatta useimmat Selviytyjät on mitelty Mikronesiassa, Samoalla, Fidžillä ja Karibialla.

Formaatista on sittemmin laadittu entistä ankarampia versioita. Seikkailija Bear Gryllsin nimikkorealityssa osallistujat kamppailivat luonnonvoimia vastaan Panaman syrjäisillä rämelänteillä ja kuvasivat itse painiaan kaimaanien kanssa. Alastomat selviytyjät -sarjassa tehtiin sama mutta, no, alasti.

Saarilla on myös porsasteltu. Parhaillaan Nelosella on käynnissä Temptation Island Suomi 2, jossa osallistujat ohjataan vedenhakureissun sijasta allasbaariin, käteen lyödään kastuneiden tulitikkujen sijasta mojito ja kainalot tungetaan täyteen sinkkuja.

Kyllähän tämmöisillä kamoilla nyt tekee tv-hitin kuka tahansa.

Niinpä WWF:llä arveltiin, että pitää olla vähän haastetta.

Valittiin muutaman neliön kivinen luoto Saimaan järvestä. Semmoinen, että jos siihen asettuu aikuinen ihminen selälleen makaamaan, niin melkein nilkat kastuvat ja kädet. Luodon pintakin on epämukavan röpelöinen. Valittiin ajankohdaksi toukokuu, epäluotettavin ja oikukkain Suomen vuodenajoista.

Pantiin yksi kamera kuvaamaan nyppylää yötä päivää.

Mitä tapahtui? Luodolle punnersi norppa. Sillä ei ollut housuja, joten sikäli alastonkortti pelattiin taas pöytään, mutta silti säätiössä ällistyttiin, kun somekansa alkoi kliksutella norppaliveä suu vaahdossa.

Saaren lisäksi show’ssa on parasta norpan nimi. Luontohipit nimeävät eläimiä viljameiksi ja severeiksi, mutta yleisö valitsi Pullervon, joka ei tule vastaan joka rappukäytävässä.

Päiväntasaajalla nälkiintyvät entiset poliisit ja Thaimaan rietastelijat on nähty. Uusi saari-tosi-tv:n suunnannäyttäjä on kevään kalpeassa auringonvalossa itseään rapsutteleva norppa. Vanha kunnon Pullervo.

  Seuraa uutisia tästä aiheesta

 • Kanavalla
 • Televisio

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  1. 1

   Turun puukotusten pääepäilty on Abderrahman Mechkah – poliisi vaatii häntä ja neljää muuta marokkolaismiestä vangittaviksi

  2. 2

   Sukellusvenemies sanoo kadonneen ruotsalaistoimittajan kuolleen onnettomuudessa ja ”haudanneensa hänet mereen”, kertoo Tanskan poliisi

  3. 3

   Arlandan miljoonaryöstö vanheni – Nyt Suomessa palkkamurhasta tuomittu ruotsalaisrikollinen sanoo suunnitelleensa kaiken

  4. 4

   Turkulainen rakennusliike järjestää työnseisauksen Turun terrori-iskun vuoksi ja kritisoi hallitusta: ”Hallitus ei ole onnistunut, jos Suomessa joutuu pelkäämään”

  5. 5

   Mysli on monesta vaihtoehdosta paras aamiainen – Tarkista nämä asiat, kun valitset mysliä, asiantuntija muistuttaa

  6. 6

   Helsingissä on tehty silpomisepäilyjen takia kiireellisiä sijoituksia – Lapsena silvottu kertoo: ”Menetin niin paljon verta, että melkein kuolin”

  7. 7

   Miksi Marokosta tulee turvapaikan­hakijoita? Nuorilla on suuret odotukset Euroopasta, mutta unelmat voivat vaihtua vihaksi, arvioi tutkija

  8. 8

   Miksi tästä piti tehdä niin vaikeaa? Näin hahmotat paremmin uuden 327-ratikan reitin

  9. 9

   Jätevedet ovat väestön pissanäytteitä – niistä löytyy huumeita, lääkkeitä, alkoholia ja jopa Viagraa

  10. 10

   Mikko Koivusipilä valitsee Suomen radiohitit, ja siinä hommassa raha ratkaisee – ”Minun työtäni ei ole sivistää”

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Miksi Marokosta tulee turvapaikan­hakijoita? Nuorilla on suuret odotukset Euroopasta, mutta unelmat voivat vaihtua vihaksi, arvioi tutkija

  2. 2

   21-vuotias nainen raiskattiin pihalla Torniossa

  3. 3

   Kaj Linna istui murhasta 13 vuotta syyttömänä Ruotsissa ja saa siitä miljoona­korvaukset – HS seurasi Linnan uutta elämää Kanarialla, jonne hän aikoo perustaa skorpionifarmin

  4. 4

   Turun puukotusten pääepäilty ”ei ollut erityisen uskovainen”, kertoo hänet tunteva turkulais­yrittäjä

  5. 5

   Turun puukotuksissa apuun rientänyt Hassan Zubier saapui pyörä­tuolissa muisto­hetkeen – ”Tein sen, minkä oletan jokaisen tekevän samassa tilanteessa”

  6. 6

   Kasper Hannula viritti ovelan ansan pyörävarkaalle – poliisi oli mukana juonessa, ja väijytyksessä vastassa oli ”tavallisen oloinen suomalainen mies”

  7. 7

   Hasan juoksi Turun puukottajan perään ja sai itse puukosta kaulaan – ”Hänen silmissään näkyi vain tyhjyyttä”

  8. 8

   Miksi tästä piti tehdä niin vaikeaa? Näin hahmotat paremmin uuden 327-ratikan reitin

  9. 9

   Krp: Turun puukotuksien pääepäiltyä päästiin kuulemaan – esitetään vangittavaksi huomenna

  10. 10

   Helsingissä on tehty silpomisepäilyjen takia kiireellisiä sijoituksia – Lapsena silvottu kertoo: ”Menetin niin paljon verta, että melkein kuolin”

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Turun puukotuksia tutkitaan myös terrorismina – epäillyn henkilöllisyyttä varmistetaan sormenjälki- ja dna-tutkimuksilla

  2. 2

   Hussein al-Taeen ystävä meni estämään Turun puukkohyökkääjää ja sai itse puukosta monta kertaa – ”Ei voinut katsoa sivusta”

  3. 3

   Tukholmalaisturisti yritti pelastaa naisen hengen Turussa ja joutui itse sairaalaan – turkulainen Elina Rauhala näki tapauksen

  4. 4

   Tämä Turun puukotuksista tiedetään nyt: Terroriteosta epäillään kuuden marokkolaisen ryhmää – Supo: pääepäillyn profiili viittaa radikaali-islamistiseen terrorismiin

  5. 5

   Tutkija jakoi parisuhteet viiteen eri tyyppiin eroamisen todennäköisyyden mukaan – ”Lapset ovat hyvä syy laittaa hyvä suhde kuntoon”

  6. 6

   Pentti Linkola: Rajat pitäisi sulkea ja kehitysapu lakkauttaa

  7. 7

   Yhteenveto Espanjan terrori-iskuista: Ainakin 14 kuoli Barcelonaan tehdyssä iskussa – uhrien joukossa ei suomalaisia, kertovat Espanjan viranomaiset

  8. 8

   Osaa 1970- ja 1980-lukujen rivitaloista ei kannata korjata, koska ne ovat täynnä ongelmia – ”Olemme melkoisen pommin edessä”

  9. 9

   Kasper Hannula viritti ovelan ansan pyörävarkaalle – poliisi oli mukana juonessa, ja väijytyksessä vastassa oli ”tavallisen oloinen suomalainen mies”

  10. 10

   Järjestyksen­valvojat heittivät kaksi naisesiintyjää ulos alueelta Flow’ssa – festivaali hakee esiintyjille korvauksia

  11. Näytä lisää