Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Näitä kuntoiluvälineitä himoitaan nettitoreilla: kuntopyörää, stepperiä ja kahvakuulia

Teitkö uudenvuodenlupauksen? Nettitoreilta kuntoiluvempeleitä saa pilkkahinnalla, mutta halpa ei aina ole hyvä.

Raha
 
Colourbox
Kuva: Colourbox

Käytettyjen kuntoiluvälineiden kauppa käy kuumana nettitoreilla. Kaikki eivät yritäkään mahtua kunto- ja jumppasaleille, vaan moni treenaa kotona.

Juuri nyt haetaan määrällisesti eniten kuntopyöriä, kerrotaan Tori.fistä. Niiden kysyntä on suorastaan räjähtänyt parin viime viikon aikana. Halvimmista kuntopyöristä pyydetään nettitoreilla 20–50 euroa, mutta uudehkoista ohjelmoitavista pyydetään 200–300 euroa.

Moni myy soutu- ja crosstrainer-laitteita. Pieniä kuntolaitteita saattaa saada käytettyinä kohtuuhintaan, parilla kolmella satasella, vaikka uudet maksaisivat yli tonnin. Useimmilla saa treenattua jalat, rinnan, selän ja kädet. Painopakan kilomäärä kannattaa tarkistaa. Köriläälle sata kiloa on huikopala, kärpässarjassa pärjää vähemmälläkin.

Myös perinteiset painoharjoitteluvälineet, kuten painotangot ja -levyt, penkit, kahvakuulat ja käsipainot käyvät kaupaksi. Treeni on miellyttävää ja hiljaista, jos kahvakuula on päällystetty neopreenilla tai muulla kumilla.

Stepperi on niin ikään tämän talven suosikkiväline. Niiden hakumäärä on kasvanut eniten.

Halvimmalla, 10–15 eurolla, myydään jalkasteppereitä. Kevyiden steppereiden, joissa on kahvat käsille, hinnat alkavat 20 eurosta.

Ne ovat myynnissä, koska epävakaaseen askellukseen kyllästyy nopeasti. Tukevaa, mutta samalla kevyttä ja pieneen tilaan mahtuvaa stepperiä ei tahdo löytää.

Hakumäärissä kahvakuulat ovat yhä kestosuosikkeja, mutta muunlaisiakin painoja sekä nyrkkeilysäkkejä ja sykemittareita etsitään.

Käsipainoja, kahvakuulia, dippitelineitä ja leuanvetotankoja myydään paljon, kerrotaan Huuto.netistä ja Keltaisesta Pörssistä. Myös jooga- ja venyttelymatot, kuntopyörät ja sykemittarit menevät kaupaksi. Crosstreinereiden määrä näyttää olevan pienessä kasvussa.

Eniten haetaan pieniä ja yksinkertaisia välineitä, kuten kahvakuulia, käsipainoja ja leuanvetotankoja. Joko sinulla on omasi?

 

Lähteet: markkinointi- ja viestintäpäällikkö Sami Törmä, Tori.fi, ja asiakaspalvelupäällikkö Tapio Luoto, Huuto.net ja Keltainen Pörssi. Huuto.net ja Keltainen Pörssi kuuluvat samaan Sanoma-konserniin Helsingin Sanomien kanssa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!