Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vertaa ja osta vasta sitten

Raha
 
ulla-Maija Lähteenmäki
Juontaja Vanessa Kurri tekee uuden aluevaltauksen teatterilavalle UIT:n Kivaa ja korkealta -kevätrevyyssä.
Juontaja Vanessa Kurri tekee uuden aluevaltauksen teatterilavalle UIT:n Kivaa ja korkealta -kevätrevyyssä.

Mitä ostosta kadut, Vanessa Kurri?

"Minulla on kaapit täynnä sellaisia 'sitten kun mahdun tähän –vaatteita'. Kokoni on vaihdellut viime vuosien aikana paljon, sillä olen ollut monesti raskaana. Normaalikokooni palautuminen ei olekaan ollut niin helppoa, joten on tullut tehtyä hutiostoksia."

Harrastatko shoppailuterapiaa?

"En todellakaan. Inhoan ostoksilla käymistä, joten se ei toimi kohdallani rentouttavana pääntyhjennyskeinona. En roiku kaupoissa huvin vuoksi. Yleensä lähden ostoksille vasta sitten, kun on pakko ja silloinkin viimetingassa."

Mitä ostat netistä?

"Laatumerkkien verkkokaupoissa on toisinaan hyviä alennusmyyntejä. Olen ostanut net-a-porterista muutaman iltapuvun. Kyllä siinä kokee olevansa voittaja, jos onnistuu klikkaamaan oikealla hetkellä itselleen sopivan mekon, jossa on iso alennusprosentti."

Mihin tuhlaat?

"Raskausmoodissa ei ole pystynyt panostamaan vaatepuoleen, joten, jos jotain olen itselleni ostanut, niin kenkiä ja laukkuja. Minulla on kolme tytärtä ja ajattelen, että he saavat sitten aikanaan periä ne minulta. Toivottavasti tytöille tulee samankokoiset jalat kuin minulla."

Mistä säästät?

"Jos pitää ostaa jotain vähänkään isompaa, esimerkiksi kodinkonetta, vertailen paljon hintoja. Olen huomannut, että jos malttaa selvittää eikä osta kiireessä ensimmäisestä kaupasta, saattaa voittaa parhaimmillaan jopa satasia. En suostu olemaan se hölmö, joka maksaa liikaa. Monesti kerron kavereillekin hyvän tarjouksen bongattuani, että mistä kannattaa ostaa."

Mitä opetat lapsillesi rahankäytöstä?

"Vanhin on kohta 13-vuotias ja hän on jo aika valveutunut. Hän saattaa päivitellä, että laitamme mieheni kanssa rahaa ihan hölmöihin asioihin. Pienempien kohdalla teen selväksi, ettei asioita saa noin vain. Ehkä jouluna tai syntymäpäivänä. Isommat hankinnat mietitään yhdessä."

Mikä on viimeisin yli 100 euroa maksanut ostoksesi?

"Ostin Vitamixin, joka on kovaa käyttöä kestävä tehosekoitin. Säästin siinäkin reippaasti, kun jaksoin vertailla hintoja. Olin haaveillut sellaisesta vuosia, joten kyseessä ei ollut mikään yhtäkkinen päähänpisto."

Mikä on arvokkain saamasi lahja?

"Tunnearvoa on eniten koruilla, jotka olen saanut mieheltäni palattuamme kotiin synnytyssairaalasta. Kukkakimput kuihtuvat, mutta niistä neljästä korusta jää ikuinen muisto."

Paljonko sinulla on tällä hetkellä rahaa lompakossasi?

"Ehkä pari-kolmekymppiä ja hilut päälle. Yleensä lompakossani on enemmän kuitteja kuin käteistä. Kassalla tekisi mieli kysyä, että voiko täällä maksaa kuiteilla."

 

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!