Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helpot ohjelmat kesäkuvien siirtelyyn

Raha
 
Olli-Pekka Komonen

Helppo käyttää

Kesällä saattaa yllättäen tulla tarvetta lähettää puhelimesta satojen megatavujen tiedostoja. Vaikkapa omareissulla kuvattuja videopätkiä tai työhön liittyviä dokumentteja. WeTransfer on erittäin helppo tapa kuvien ja videoiden lähettämiseen. Ohjelmalla valitaan kuvagalleriasta halutut tiedostot, ja annetaan vastaanottajan sähköpostiosoite. Muuta ei tarvitse. Vastaanottaja saa sähköpostiinsa linkin, jota klikkaamalla voi ladata tiedostot omalle tietokoneelleen tai puhelimelleen. Parasta: Äärimmäisen yksinkertainen.

WeTransfer saatavilla Androidille ja iOsille. Ilmainen.
Lähetä mistä tahansa

Send Anywhere toimii hyvin samankaltaisesti kuin WeTransfer. Sillä pystyy helposti lähettämään mitä tahansa tiedostoja. Kun tiedosto on siirtynyt palvelimelle, kerrotaan käyttäjälle kuusimerkkinen koodi. Vastaanottajan tarvitsee tietää vain tämä koodi, joka lakkaa toimimasta automaattisesti joko 10 minuutin tai 24 tunnin kuluttua. Parasta: Koodin voi jakaamillä vaan, vaikka taskulampulla morsettaen.

Send Anywhere saatavilla Androidille, iOsille ja Windows Phonelle. Ilmainen.
Androidin oma palvelu

Tiedostojen siirtäminen puhelimesta omalle tietokoneelle tai toisinpäin on joskus turhauttavan hankalaa. Vanhan liiton ratkaisu tiedostonsiirtoon on asentaa puhelimeen FTPServer-palvelinohjelma. Sen avulla tiedostot liikkuvat kodin langattoman verkon ylitse puhelimen muistiin tai puhelimesta tietokoneen kiintolevylle. Parasta: Kaikkea saa todellakin siirrettyä edestakaisin ilman typeriä rajoituksia.

FTPServer saatavilla Androidille. Ilmainen.
 

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!